Fallout 76 PC, PS4, XBOXONE

Multiplayer-orientált túlélőjáték a Fallout világában.

A következő Wolfenstein is jön Switchre

A Wolfenstein: Youngbloodot eddig PC-re, Xbox One-ra és PS4-re jelentették be, de egy friss interjúból kiderült, hogy a korábbi részekhez hasonlóan a Nintendo hibridkonzolját sem kerüli el az anyag. Nem úgy, mint a Fallout 76!

Élőszereplős traileren a Fallout 76

Javában zajlik a Fallout 76 xboxos bétatesztje, míg a többi platform tulajdonosai holnap csatlakozhatnak a mókához. A hype tetőfokán a Bethesda egy élőszereplős előzetessel borzolja a kedélyeket. Még egy Mega-Sloth is táncra perdül.

Befutott a Fallout 76 gépigénye

A Bethesda frissítette a Fallout 76 rendszerkövetelményeit a közelgő PC-s bétateszt apropóján, a minimum és az ajánlott konfigurációk kapcsán is részletes bontást kaptunk. Lássuk őket!

Fallout 76 - friss képek a bétateszt startjára

Tegnap óta érhető el Xbox One-on a Fallout 76 előrendelői bétatesztje. A Bethesda egy csokornyi hangulatos screenshottal támogatta meg a debütöt, és egy nyílt levében köszönetet mondott a rajongók támogatásáért.

Fallouttal várja Nyugat-Virginia állama a turistákat

Szinte mennyország - John Denver időtlen balladájával és bizarr módon a Fallout 76 idillinek semmiképp sem mondható, posztapokaliptikus világával próbálja elcsábítani a turistákat Nyugat-Virginia turisztikai irodája.

Fallout 76 - rengeteg gameplay videó érkezett

A Bethesda eddig hétpecsétes titokként kezelte a Fallout 76 játékmenet-videóit, ma azonban végre átléptük az embargó dátumát. Lássuk tehát élesben, hogy mi a helyzet Nyugat-Virginiában!

Így kezdődik a Fallout 76, dátumot kapott a béta

Megeredt a Bethesda nyelve, most már tudjuk, mikor indul pontosan a Fallout 76 bétatesztje. Első körben az xboxosoknak nyílnak meg a szerverek, majd egy héttel később a PS4-en és PC-n is játszhatunk. Befutott az ingame intro is.

Fallout 76 - fény derült a helyszín nevére

Közeleg a Fallout 76 megjelenése, a Bethesda pedig egyre több infómorzsát hint el a játék kapcsán. Kiderült például, hogy a helyszín az Appalachia névre hallgat, meg az is, hogy kapunk majd egy gitárkardot is - mert miért ne?

Fallout 76 - a nukleáris fegyverek előnye

A nukleáris hadviselés rejtelmeibe vezet be a Fallout 76 legújabb animált oktatóvideója. Egy atombombát ledobva nemcsak az ellenséges csoportoktól és a vadvilágtól szabadulsz meg, értékes nyersanyagra is szert tehetsz.

GC 2018: Fallout 76 - építeni, építeni, építeni!

Mi különbözteti meg az embert a szörnyektől? Hát természetesen az, hogy az ember folyamatosan építeni szeretne. A Fallout 76 vadonatúj előzetese szerint éppen erre lesz tökéletes megoldás az új C.A.M.P.!