Fallout 76 PC, PS4, XBOXONE

Multiplayer-orientált túlélőjáték a Fallout világában.

Fallout 76 - valódi pénzért nem vehetünk kártyákat

A hétvégi QuakeConon kiderült, hogy a Fallout 76 visszahozza a frencsájz perkrendszerét, de képességeinket különféle kártyalapok formájában szabhatjuk testre. Felmerülhet a kérdés, hogy valódi pénzért is vehetünk-e ilyeneket?

Fallout 76 - így szabhatjuk testre karakterünket

A tegnapi nagy quakeconos Fallout 76-bemutató során láthattuk először a játék S.P.E.C.I.A.L.-rendszerét, amely a szokásos pontosztogatás mellett ezúttal kártyákkal spékeli meg a fejlődést. Íme, minden, amit tudni érdemes!

Itt nézd élőben a Fallout 76-bemutatót!

A QuakeCon második napján a Fallout 76 kerül terítékre. A Bethesda fejese, Todd Howard a fejlesztőkkel közösen válaszol a fanok legégetőbb kérdéseire, és persze nem ússzuk meg vadiúj látnivalók nélkül sem.

Fallout 76 - nem lesz elérhető a Steamen

A Bethesda tegnap hivatalosan is megerősítette, hogy a hamarosan bétatesztelhető Fallout 76 nem lesz elérhető a Steamen, vagy más egyéb hasonló oldalon. Kizárólag a Bethesda.neten keresztül lesz csak játszható a játék.

Szakácskönyvvel készülhetünk a Fallout 76-ra

Ősszel ismét eljön a világvége, a nukleáris tél után pedig nem árt pár új recepttel felkészülnünk a túlélésre. A The Vault Dweller's Official Cookbook segítségével bárki könnyen elkészítheti a bunkerlakók kedvenc ropogtatnivalóit.

Ezzel készül a Bethesda az idei Gamescomra

Jövő hónap végén ismét megrendezésre kerül Kölnben a Gamescom, ahol a látogatók számos játékra tehetik rá a mancsukat idő előtt. Ha a Bethesda címeire vártok, akkor van egy jó hírünk - a stúdió ugyanis közzétette az idei felhozatalát.

Októberben indul a Fallout 76 bétatesztje

A Bethesda megerősítette, hogy októberben rendezik a Fallout 76 bétatesztjét. A próbalehetőségen csak azok vehetnek részt, akik előrendelik a túlélőjátékot. Elsőként csak néhány játékost engednek be, később ez bővülni fog.

Fallout 76 - biztonságban lesznek a kezdő játékosok

Ha amiatt aggódtál, hogy a Fallout 76-ban egy magasabb szintű játékos elveszi a kedved a PvP-ben, akkor feleslegesen görcsölsz. A fejlesztők elhintették, hogy az 5. szint alatt nem lehet megölni a kezdő játékosokat.

Fallout 76 - a Sony miatt nem lesz cross-play

Todd Howard, a Bethesda Game Studios rendezője a német GameStarnak adott interjúban elárulta, hogy azért nem lesz cross-play a Fallout 76-ban, mert a többi konzolgyártóval szemben a Sony abszolút nem nyitott az ötletre.

Napi Fallout 76: az atombomba ereje

A Bethesda tényleg nem bír magával: mára is jutott egy háromperces gameplay videó a Fallout 76-ról. Ebben a részben is lehetőségünk lesz atombombát dobni a pályára, amely a játék legdurvább fegyverének tűnik.