Fallout 76 PC, PS4, XBOXONE

Multiplayer-orientált túlélőjáték a Fallout világában.

Fallout 76 - nagy változásokat ígérnek decemberre

A Bethesda Softworks tisztában van vele, hogy a Fallout 76 jelenlegi állapota sok bosszúságot vált ki a rajongókból, és már decemberre két nagyobb javítócsomagot ad ki. Növekszik a tárolódobozunk kapacitása is.

Masszív méretű a Fallout 76 első javítása

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a Fallout 76 első javítása, amely főleg a teljesítménygondokat orvosolja, és jó pár feltűnő bugot is kigyomlál. Mérete majdnem akkora, mint a komplett játéké: konzolon 47 GB.

Brit toplista: megtörtént a trónfosztás, Spyro az élen

Három egymást követő hét után véget ért a Red Dead Redemption 2 uralkodása, Spyro ezúttal nem kegyelemezett senkinek sem; nemcsak a Rockstar Games alkotását taszította maga mögé, hanem több vadonatúj címet is.

Ma élesedik a Fallout 76 első javítása

Finoman szólva sem lett tökéletes az online játékra koncentráló Fallout 76, de a Bethesda szorgosan dolgozik a rajongók által nehezményezett hibák orvoslásán. Az első patch ma érkezik, megágyazva a következő hetek új funkcióinak.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Beérett a novemberi játéktermés, a héten több izgalmas újdonság is várható. Világ körüli útra indulunk a 47-es ügynökkel, kirándulunk egyet a posztapokaliptikus Nyugat-Virginiában, és a pokémonoktól hemzsegő Kanto régióba is ellátogatunk.

Letörölhetetlennek tűnik a Fallout 76 bétája

Véget ért a Fallout 76 bétatesztje, ám ez nem jelenti azt, hogy a letöltött adatoktól olyan könnyű lenne megszabadulni. PC-n igencsak komoly kihívásokkal szembesülhet az, aki törölni szeretné a bétaverziót.

Fallout 76 bétateszt

A Vault 76 túlélői között a legjobb mérnökök, orvosok, tudósok találhatóak meg. Egyetlen céllal gyűltek össze az óvóhelyen, mégpedig azért, hogy a Reclamation Dayen a felszínre jöjjenek, és újraépítsék Amerikát.

Radioactive Edition nevű Xbox One X érkezett

A Bethesda és a Microsoft egy különleges festésű Xbox One X-kiadással készül a Fallout 76 megjelenésére. A Radioactive Edition különösen érdekes lehet a kosárlabdarajongók, főleg a Sixers-fanok számára.

Fallout 76 - egy bug a teljes játékot törölte

Nem meglepő, hogy a Fallout 76 bétájába becsúszott néhány hiba, de a PC-s kliens bugja egészen példa nélküli. Egy óvatlan gombnyomás a játék teljes kliensét lepucolta jó néhány ember számítógépéről.

Fallout 76 - mikrotranzakció kozmetikai cuccokért

Pete Hines, a Bethesda marketingért és kommunikációért felelős vezetője ismét megerősítette, hogy lesz mikrotranzakció a Fallout 76-ban, de azzal csak különböző kozmetikai kiegészítőkre tehetnek szert a játékosok.