Forza Horizon 4 PC, XBOXONE

Nagy-Britanniában játszódik a sorozat negyedik része. Már évszakokat is megkülönböztetünk.
Típus:

Forza Horizon 4 - Halo-tartalmak szivárogtak ki

Korábban is szóltak már pletykák arról, hogy a Forza Horizon 4-ben valamilyen módon felbukkanhat a Microsoft másik nagy üdvöskéje, a Halo-széria. A legutóbb kiszivárgott képek ezt ismét alátámasztják.

Forza Horizon 4 - két új előzetest kaptunk

Új látnivalók érkeztek az októberben megjelenő Forza Horizon 4-hez. Míg az első trailer a játék tartalmi fícsöreire összpontosít, a második előzetes a Formula Drift Car Pack autóit mutatja be, melyeket elérhetünk majd a Forza Motorsport 7-ben is.

Már tavaszodik a Forza Horizon 4-ben

Folytatódott a Forza Horizon 4 fejlesztői streamsorozata, aminek legújabb epizódjában a Playground srácai a játék újabb évszakát, a tavaszt mutatják be. Persze szó esik sok minden másról is.

Forza Horizon 4 - ilyen lesz a téli versenyzés

Folytatódik a Forza Horizon 4 legnagyobb újdonságának, az évszakoknak a részletes bemutatása. A legújabb felvétel a téli versenyzés szépségeit mutatja be, több mint egy órában.

Forza Horizon 4 - őszi túrázás a haverokkal

Újabb egy órán át gyönyörködhetünk a Forza Horizon 4-ben. A Playground Games közvetítése ezúttal az őszi látványvilágot demózta, de időt szakítottak a többjátékos funkciók bemutatására is.

Forza Horizon 4 - nyár, Porsche, szerelem

A Playground Games több mint egy órán át streamelte a Forza Horizon 4-et - a közvetítést most teljes egészében visszanézhetitek. A videó a nyári évszakra fókuszál, kapunk versenyeket és karakter-testreszabást is.

Forza Horizon 4 - bemutatkoznak a helyszínek

Folytatódik az IGN First Forza Horizon 4-különkiadása. A legújabb felvétel a játék helyszíneire koncentrál, azon belül is arra próbálnak rávilágítani a készítők, hogy nehéz lesz különbséget tenni a valóság és a játék között.

Kiszivárgott a Forza Horizon 4 autólistája

A hétvégén váratlanul előtölthetővé vált a Windows Store-on keresztül a csak hónapok múlva boltokba kerülő Forza Horizon 4. A letöltött fájlokból pedig kiderült, milyen járgányok is lesznek majd a játékban.

Forza Horizon 4 - kisebb minitörténetek is lesznek

A Playground Games művészeti igazgatója, Benjamin Penrose a Destructoidnak adott interjúban elárulta, a Forza Horizon 4-ben lesznek kisebb narratív kitérők is, amelyeket Horizon Stories címen érünk majd el.

Forza Horizon 4 - így működnek az évszakok

Az idei E3-on mutatkozott be a Forza Horizon negyedik felvonása, amiben ezúttal Nagy-Britannia legszebb vidékein versenghetünk majd. A készítők most a negyedik rész legfőbb újdonságáról mesélnek részletesebben.