Forza Horizon 4 PC, XBOXONE

Nagy-Britanniában játszódik a sorozat negyedik része. Már évszakokat is megkülönböztetünk.
Típus:

Ütős címekkel bővül az Xbox Game Pass

Mint minden hónapban, októberben is újabb címekkel bővül a Microsoft Xbox Game Pass katalógusa. Ezúttal ráadásul eléggé ütős címekkel; a hét új játék között szerepel többek közöttt az október 2-án érkező Forza Horizon 4 is.

Megkapta utolsó előzetesét a Forza Horizon 4

Pár nap, és boltokba kerül a Microsoft idei nagy dobása, a Forza Horizon 4, melyet most a launch trailerén is megcsodálhatunk. Az eddigiek alapján nagyon úgy fest, hogy a Microsoftnak sikerült valami igazán maradandót alkotnia.

Forza Horizon 4 teszt

Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, még rosszabb idő. Ez Nagy-Britannia, a Horizon Fesztivál negyedik állomása, ahol ezúttal is a világ legjobb, leggyorsabb autói forgatják fel a vidéki élet mindennapjait.

Forza Horizon 4 - akcióban a Bond-autók

Végre egy crossover, amire tudjuk, hogy a szíve mélyén mindenki gyerekkora óta várt; érkeznek a 007-es ügynök legendás járgányai a Forza világába. A bejelentés ugyan már múlt héten megvolt, ám most egy pörgős előzetest is kaptunk hozzá.

Forza Horizon 4 - James Bond DLC-vel jelenik meg

Óriási magaslabda volt, a Playground pedig le is csapta, így az aranylemezre került Forza Horizon 4 a premier napján kap egy James Bond-kiegészítést, amely a 007-es legendás Aston Martinjait is felvonultatja majd többek között.

Ma csaphatunk le a Forza Horizon 4 demójára

A Microsoft elhintette, hogy ma érkezik a Forza Horizon 4 kipróbálható változata. Az áruházi oldal már éles, és bár letölteni még nem tudjuk a klienst, biztosak vagyunk abban, hogy ez pár óra múlva változni fog.

Forza Horizon 4 - befutott az első tévéreklám

Lassan ráfordulunk a Forza Horizon 4 megjelenésére, így a Turn 10 és a Microsoft végre bemutatta a játék első és végtelenül szórakoztató tévéreklámját. A hajtás után megleshetitek!

Forza Horizon 4 - befutott a gépigény

A Microsoft hivatalosan is leleplezte a Forza Horizon 4 hivatalos gépigényét. A Forza Horizon 4 rengeteg grafikai újdonsággal fog majd szolgálni a franchise korábbi részeihez képest, és ezúttal a 60 fps nem csak álom lesz.

GC 2018: Forza Horizon 4 - HDR és 60 fps

Sok jót mesélhetünk a Forza Horizon 3 számítógépes változatáról, de a teljesítmény biztos, hogy nem ezek közé tartozik. A Playground Games ezúttal tanult a hibákból, sőt idén PC-n is megkapjuk az előző részben kimaradt HDR-támogatást.

GC 2018: Túlélőmód a Forza Horizon 4-ben

A Playground Games kitett magáért, rengeteg látnivaló érkezett a Forza Horizon 4-ről. Bemutatkozott a túlélőmód is, amelyben az nyer, aki utoljára talpon marad. Ismerős a képlet?