The Walking Dead: Saints & Sinners

VR-es Walking Dead játék.
1600362000

Ez történt a tegnapi Facebook Connect-eseményen

Tegnap nem csak a Sony, hanem a Facebook is megtartotta a maga kis online rendezvényét, amely alatt rengeteg VR-játékkal kapcsolatos bejelentést kaptunk, valamint hivatalosan is bemutatkozott az Oculus Quest 2.
1588762800

The Walking Dead: Saints & Sinners - PS VR-on is

Nem kell bánkódnia már annak a PlayStation-játékosnak, aki PC-s VR-eszközök hiányában eddig nem tudta kipróbálni a The Walking Dead: Saints & Sinnerst. A zombis játék tegnap PlayStation VR-on is megjelent.
1579503600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt a hetet sem tömték éppen tele megjelenésekkel a kiadók és fejlesztőcégek, de azért így is akad majd néhány finomság, amire érdemes lehet odafigyelni a következő napokban.
1570212000

Ilyen élesben a The Walking Dead: Saints & Sinners

Néhány nappal ezelőtt megérkezett a Oculust Riftre készülő The Walking Dead: Saints & Sinners előzetese, ma pedig több mint 8 percen át követhetjük a túlélőjátéték menetét.
1570032000

Traileren a The Walking Dead: Saints & Sinners

Filmes kedvcsinálót kapott az Oculus Riftre érkező The Walking Dead: Saints & Sinners, amely változatos (és egy zombiapokalipszishez mérten kellően brutális) harcrendszerrel, illetve komoly morális döntési helyzetekkel várja a játékosokat.
1531994400

VR-játék készül a The Walking Dead alapján

Nem telhet el úgy hét, hogy ne érkezne újabb hír egy újabb The Walking Dead-játékról. És így van ez most is! A Skydance Interactive és a Skybound Entertainment jóvoltából hamarosan befut a The Walking Dead: Saints & Sinners.