Resident Evil 5 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Resident Evil sorozat legújabb darabja PS3-ra, X360-ra, valamint PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Vigyázat, kemény darab!

Holnap érkezik a Resident Evil 5 Versus módja

Már hetekkel ezelőtt bejelentették, hogy készül a Resident Evil 5 DLC-je, amely a Versus nevet viseli, ma pedig megtudtuk, hogy holnaptól már letölthető.

Ismét dobogós a FIFA 09 a hazai toplistán

Lankadni látszik a Resident Evil 5 sikere hazánkban, a két hete dobogós horrorjáték helyét ezúttal a FIFA 09 vette át - ki tudja, talán a közelgő nyár miatt.

Rendületlenül tartja magát az új Resident Evil

A kezdeti sikerek után sem lankad az érdeklődés a Resident Evil 5 iránt, a hazai játékeladásokat összegző toplistán továbbra is tartja pozícióját a játék.

Jól nyitott hazánkban a Resident Evil 5

Hazánkban is nagy érdeklődés övezte a Resident Evil ötödik részét: a Capcom várva-várt üdvöskéje már az első héten a második helyen nyitott a tízes toplistán.

Resident Evil 5

Hosszas várakozás után, több mint 5 év elteltével, végre elérkezett a pillanat, hogy mindenki kedvenc túlélő horrorjának a legújabb részével játszhassunk. Gondolom nem volt véletlen, hogy a világpremiert pont péntek 13-ára időzítették egy sokak által balszerencsésnek tartott napra. Egy biztos, nekünk ez sokkal inkább piros betűs ünneppé válik a naptárban.

Négymillió Resident Evil 5 került a boltok polcaira

A Capcom túlélő horrora remekül teljesít a pénztáraknál, s már négymillió példány került a boltok polcaira világszerte, ami nem kis szám.

Friss screenshotok nemzeti ünnepre

Olyan játékok screenshotjai dobják fel nemzeti ünnepünket, mint a Bayonetta, a Demigod, a Fight Night, a Resistance, a Stormrise, vagy a Tekken 6. Jó nézelődést!

Bejelentették a Resident Evil 5 multiplayer DLC-jét

Igaznak bizonyultak a korábbi pletykák, és tényleg érkezik többjátékos kiegészítő a Resident Evil 5-höz. A DLC a Versus nevet viseli majd, és heteken belül megjelenik!

Online multiplayer móddal bővül a Resident Evil 5

Idő előtt kiszivárogtak a Capcom tervei, miszerint hamarosan online multiplayer móddal szeretnék bővíteni a Resident Evil ötödik epizódját.

A heti játékmegjelenések

A hét valószínűleg a Resident Evil ötödik részéről fog szólni, de akad más érdekesség is a játékmegjelenések között, így érdemes átfutni!