Resident Evil 5 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Resident Evil sorozat legújabb darabja PS3-ra, X360-ra, valamint PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Vigyázat, kemény darab!

Új Resident Evil film érkezik 2010-ben

2002-ben került a mozikba az első Resident Evil film, amely sok rajongó tetszését elnyerte. Azután következett két újabb epizód, jövőre pedig érkezik a negyedik.

Majdnem ötmillió Resident Evil 5 talált gazdára

Remekül teljesít a Capcom által piacra dobott Resident Evil ötödik epizódja, ugyanis majdnem ötmillió példány talált már gazdára világszerte a két konzolon.

Hatodik helyen nyitott hazánkban a Keresztapa 2

Nem meglepő módon a legjobb tíz között nyitott a The Godfather II, hiszen hazánkban jellemző, hogy a sikerfilmek alapján készülő programok jól fogynak a boltokban.

3D Vision támogatással érkezik a PC-s Resi 5

A Capcom több extrát is ígér a Resident Evil 5 év végén megjelenő PC-s verziójába, az egyik ilyen újdonság pedig a Geforce 3D Vision támogatás lesz!

A Capcom nagysikerű játékai hamarosan PC-n

A Capcom nagyszerű konzolos játékokkal kápráztatta már el a közönséget, s ezen alkotások közül hamarosan három a monitorokra költözik.

A Tricellnek nincs köze a sertésinfluenzához

Egyre komolyabban terjed a sertésinfluenza, Mexikóváros pedig lassan Racoon City-vel kerül egy lapra. Az ENSZ tagadja, hogy a Tricell állna a dolgok hátterében.

Már második a FIFA 09 a hazai toplistán

Bármily furcsa, de manapság a jó idő közeledtével inkább a FIFA 09 lesz népszerűbb a hagyományos focinál, de nyilván ebből is profitál majd valaki.

Változatlan az élmezőny a hazai toplistán

Változatlanul a World of Warcraft és legutóbbi kiegészítője, illetve a FIFA 09 tanyázik a hazai játékeladásokat összegző toplista dobogóján.

Nem átverés a Resident Evil 5 Versus módja

Ahogy várható volt, a fejlesztők hamar védelmükbe vették a nagy átverésként aposztrofált Resident Evil 5 - Versus játékmódot, amely a héten vált letölthetővé.

Nagy pénzlehúzás a Resident Evil 5 Versus módja?

A DLC jó üzlet, a letölthető tartalmakkal nem lehet warezolni, és ki az, aki nem fizetne pár dollárt kedvenc játékának kibővítésére. De ha már lehúznak, az nem szép dolog!