Resident Evil 5 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Resident Evil sorozat legújabb darabja PS3-ra, X360-ra, valamint PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Vigyázat, kemény darab!

Bemutatkozik a Resident Evil 5: Gold Edition

A Capcom újabb extra tartalmat jelentett be a Resident Evil ötödik részéhez, amely önállóan és a Gold Edition csomag részeként is elérhető lesz.

Resident Evil 5: Alternative Edition részletek

A TGS-en a Capcom bejelentette, hogy készül a Resident Evil 5 rendezői változata, amelynek alcíme Alternative Edition lesz, és sok érdekességet fog tartalmazni.

TGS 2009: Érkezik a Resident Evil 5 Directors Cut

Konferenciáján a Capcom bejelentette, hogy a következő évben egy új Resident Evil 5 kiadás kerül az üzletek polcaira, amely nem más lesz, mint a rendezői változat.

Apró részletek az új Resident Evil filmről

Boris Kodjoe, a Surrogates sztárja elárult néhány részletet legújabb filmjéből, a hazánkban Kaptár 4-ként ismert Resident Evil: Afterlife-ból.

Hazai játékeladási toplista

Sokak kérésére ezúttal már bontott formában is közöljük a heti toplistákat, hogy átfogóbb képet kaphassatok hazánkban történt játékeladásokról.

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

Beindult az őszi szezon! A héten érkezik a Need for Speed: Shift, a Marvel: Ultimate Alliance 2, az NHL-játékok, a Wet és egy rakás lemaradt PC-s port.

Resident Evil 5 - újabb tartalmak várhatók

A Resident Evil ötödik részéről mostanság legfeljebb a készülő PC-s verzió kapcsán hallhattunk, ám végre megtört a jég, s szó esett a jövőben érkező kiegészítőkről is.

GamesCom 09: A screenshotok harmadik eljövetele

Gyönyörű madárcsicsergős reggelre ébredtünk. Friss pirítós illat lengi be a teret, mi sem esik ilyenkor jobban, mint nyújtózni egy nagyot, és megnézni a friss shotokat!

Resident Evil 5 - A hivatalos gépigény

A Resident Evil ötödik része nagyszerűen sikerült a konzoljainkra, ám a Capcom úgy gondolta, hogy a PC-sek se maradjanak ki a vérfagyasztó rettegésből.

Resident Evil - más szemszögből

Paul W.S. Anderson beszélt egy kicsit a következő Resident Evil filmről és a várható újdonságokról. Esztétikai szempontból jó hír, hogy Milla Jovovich marad.