Desperados III PC, PS4, XBOXONE

Tizenkét év után tértek vissza a vadnyugat fenegyerekei.
1598630400

Desperados III - úton az első DLC

Szeptember 2-án érkezik a Desperados III háromrészes szezonbérletének első szelete, a Money for the Vultures - Part 1: Late to the Party. Az alapjáték sztoriját folytató misszió megkapta a saját előzetesét is.
1593532800

Desperados III - két új trailer is érkezett

A két új rövid előzetes közül az egyik a játékot ért dicsérő szavakat szedte egy csokorba, míg a másik a Desperados III világában játszódó ingyenes Pen and Paper szerepjátékot hivatott reklámozni egy kicsit.
1592406000

Launch traileren a Desperados III

A tegnapi nap folyamán megjelent a jó sokáig a szalonban pihenő Desperados-széria legújabb darabja, ami az előzetes tesztek alapján remekül sikerült - ezzel együtt megkapta a játék az ilyenkor szokásos launch trailerét is.
1592251440

Desperados III teszt

A Mimimi Games csapata Jonh Cooper legendájának feltámasztásával egy olyan alkotást hozott létre, melyben a klasszikus taktikai játékok varázslatát éppen csak annyi újítással fűszerezték meg, hogy a végeredmény közel hibátlan legyen.
1592200800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kifejezetten erős hétnek nézünk elébe, legalábbis az elmúlt időszakhoz képest mindenképpen üdítő az a változatosság, amit a játékmegjelenéseket összegző listánkon látni. Persze azt is tudjuk, hogy a többség mire szavaz majd.
1591362000

Miniatűr traileren a Desperados III

Kevesebb mint két hét választ már csak el minket a Desperados III megjelenésétől, így érthető, hogy a készítők megállás nélkül szeretnének erre emlékeztetni bennünket különböző videókkal.
1590678000

Desperados III - Kate O'Hara is bemutatkozik

Nagyon közel járunk már a Desperados III megjelenéséhez, így időszerű volt, hogy John Cooper ötösfogatából mindenki megkapja a maga bemutatkozóvideóját. A sort a veszélyesen szexi Kate O'Hara zárja.
1590591600

GOG Summer Sale - demók és leárazások

Leárazási akció követ még nagyobb leárazási akciókat a GOG online áruházában, de a ma indult Summer Sale azért is különleges, mert a kedvezmények mellett olyan megjelenés előtt álló játékokat próbálhatunk ki általa, mint például a Desperados III.
1589994000

Minden, amit a Desperados III-ról tudni érdemes

Nem kell veterán pisztolyhősnek lennünk ahhoz, hogy a Desperados III mesterévé váljunk. Nincs már messze a megjelenés sem, így a Mimimi Games és a THQ Nordic összedobott egy tartalmas videót, ami alaposan kivesézi a játék mechanikáit.
1588842000

Desperados III - bemutatkozik Hector

Már csak hetekre vagyunk a Desperados III megjelenésétől, ezért a THQ Nordic megpörgeti kicsit a játék körüli marketinget. A legújabb videóban a Hector Mendoza mutatkozik be, akivel nem szívesen akasztanánk össze a bajszunkat.