Judgment PS4

A Yakuza fejlesztőinek új játéka.
1612256400

PS5-re és Xbox Series X/S-re tart a Judgment

Remek hírrel indította a napot a Ryu Ga Gotoku Studio és a Sega, hiszen bejelentették, hogy idén áprilisban a következő generációs konzolokra is elérhető lesz a Yakuza-széria spin-offja, a Judgment.
1564056000

Jövő hónapban mutatkozik be az új Yakuza

A Ryu Ga Gotoku Studio megígérte, hogy augusztus végén lerántja a leplet a Yakuza-széria következő darabjáról. A hét számozott epizód és a Judgment spinoffja után itt az idő, hogy újra ellátogassunk Tokióba.
1561969500

Brit toplista: tarolt a Super Mario Maker 2

A Nintendo játékai az elmúlt időszakban rendszeresen remek rajtot tudhattak maguk mögött, ezúttal a Super Mario Maker 2 szerezte meg könnyedén az első helyet. Ugyanakkor több új befutó is képes volt bejutni a top 5-be.
1561356000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő napok során több izgalmas megjelenéssel is számolhatunk, ám a legnagyobb durranások kétségtelenül a száguldó cirkuszhoz és a Cthulhu-mítoszhoz kapcsolódnak. És persze kilenc év után végre itt a PC-s Heavy Rain is!
1561119060

Judgment teszt

A Yakuza-sorozatot fejlesztő Ryu Ga Gotoku Studio új játékkal állt elő, de azért annyira nem távolodtak el az alapműtől. A Judgment új történetet mesél el, nagyrészt új karakterekkel, de a játékmenet ismerős lesz a rajongóknak.
1561035600

21 perc nyomozás a Judgment világában

Vadonatúj gameplay felvételt kapott a Judgment, mely során ezúttal a főszereplő szinkronhangja, Greg Chun mesél izgalmas részleteket a játék készítéséről. Drónozás, bunyó és sok-sok akció várja majd a játékosokat.
1554624000

PC-re tart a Judgment?

Ugyan egyelőre konkrétumokat még nem hallottunk, ám az IGN Japan interjújában Kazuki Hosokawa, a játék producere nem zárta ki a lehetőséget, sőt, többször is utalt a játékosbázis esetleges bővítésére.
1552489200

Drogügyek miatt leállt a Judgment forgalmazása

Erre mi sem számítottunk! A Sega átmenetileg beszüntette a Judgment forgalmazását Japánban, miután a játék egyik főbb szereplőjét alakító Pierre Takit kokainfogyasztás miatt letartóztatták.
1552143600

Izgalmas előzetest kapott a Judgment

Idén nyáron fut be nálunk is a Yakuza-sorozat mellékága, a Judgment. A látottak alapján a Sega nem sokban tért el a jól bevált formulától - Takayuki Yagami kalandjai is legalább olyan izgalmasak lesznek, mint korábban Kazuma története volt.
1551855654

Judgment - júniusban jön a Yakuza-utód

Múlt héten már kiszivárgott a Yakuza világában játszódó Judgment megjelenési dátuma, így a Sega sem várt tovább, és a játék Twitter-oldalán hivatalosan is megerősítette, júniusban jön a játék nyugati kiadása.