Brit toplista: tarolt a Super Mario Maker 2

  • Írta: sirdani
  • 2019. július 1.
  • Toplista
Link másolása
A Nintendo játékai az elmúlt időszakban rendszeresen remek rajtot tudhattak maguk mögött, ezúttal a Super Mario Maker 2 szerezte meg könnyedén az első helyet. Ugyanakkor több új befutó is képes volt bejutni a top 5-be.

A Super Mario Maker 2 véget vetett a Crash Team Racing: Nitro-Fueled uralmának, ráadásul a Switchre készült címek közül az első heti eredményeket vizsgálva magasan ez játék lett a legsikeresebb az idei évben, még a New Super Mario Bros. U Deluxe teljesítményét is felülmúlta.

A remek rajt ráadásul jócskán felélénkítette a switches játékok iránti keresletet; a Super Smash Bros. Ultimate eladásai 14 százalékkal nőttek, míg a The Legend of Zelda: Breath of the Wild közel 66 százalékkal fogyott jobban, mint az elmúlt héten. Továbbá az elmúlt napokban futott be a switches Bloodstained: Ritual of the Night, mely a már korábban megjelent PlayStation 4-es és Xbox One-os verziók mellett 60 százalékkal növelte meg a játék eladásait.

Új belépőként érdemes megemlíteni az F1 2019-et, mely ugyan nem érte utol a tavalyi F1 2018 első helyét, ám ennek egyetlen oka, hogy ezúttal erősebb volt a mezőny: a nagyjából azonos eladási mutató jelenleg csak a harmadik helyre voltak elegendő. Negyedikként futott be a Sega Judgmentje PlayStation 4-en, míg a The Sinking City a top 10-es listáról lemaradva csupán a 12. pozíciót érte el.

Érdekesség még az Assassin’s Creed: Odyssey eladásainak 136 százalékos megugrása, melyet egyébként egy nagyobb akciónak köszönhet a játék, így a múltkori 34. hely után most a 8. lett a Ubisoft alkotása. A hét legnagyobb visszaesését pedig a FIFA 19 könyvelheti el magának, az eladások 75 százalékos csökkenésével a második helyett csupán a 20. helyet tudta elérni.

  1. Super Mario Maker 2
  2. Crash Team Racing: Nitro-Fueled
  3. F1 2019
  4. Judgment
  5. Mario Kart 8
  6. Red Dead Redemption II
  7. Grand Theft Auto V
  8. Assassin's Creed: Odyssey
  9. Bloodstained: Ritual of the Night
  10. Super Smash Bros. Ultimate
3.
3.
Gerzson95
#1: Mario maker 2 warez verzió? Internetes pályamegosztó közösség nélkül? Ennyi erővel kontroller sem kellene hozzá.
2.
2.
Norbiii
Egyik lány rokonom nemrég kapott szülinapjára egy Wii U-t, és a legjobban a Super Mario Makert várta. Nem is csoda, hiszen óriási dolog, hogy mi magunk rajzolhatunk pályákat. Egy baj van, hogy ezeket a megalkotott pályákat nem lehet összekötni, mert akkor egy komplett játékot lehetne alkotni.
1.
1.
Ooorky
Nagyon buták az emberek, inkább megvárták volna amíg bekerül egy bundle-ba/pass-ba, addig meg tolták volna warez-es verziót.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...