Trine 4: The Nightmare Prince PC, PS4, SW, XBOXONE

A rajongók visszajelzéseire alapozva készült el a Trine negyedik része.
Típus:

Októberben rajtol el a Trine negyedik része

Egy trailer társaságában kapott napra pontos megjelenési dátumot a Trine negyedik része. Ha kimaradt volna a sorozat, az sem probléma: aznap az összes epizódot felvonultató kiadás is boltokba kerül!

E3 2019: Elképesztően néz ki a Trine 4

Az E3 alkalmából befutott a Trine 4: The Nightmare Prince legújabb játékmenet-bemutatója. Ebben Join Kai marketingmenedzser mesél a játék új mechanikáiról. A játék idén ősszel jelenik meg.

Kulisszák mögött a Trine 4: The Nightmare Prince

A Frozenbyte csapata három Trine után nem kevés tapasztalatot szedett magára a puzzle-platformerek műfajában. A negyedik rész már úton van, most a stúdió munkatársai árulnak el pár titkot a fejlesztésről.

Trine: Ultimate Collection - minden egy helyen

Idén ősszel nem csak a Trine-sorozat negyedik része mutatkozik be, a rajongók vagy a sorozattal csak most ismerkedők ugyanis kapnak egy gyűjteményes kiadást is, amiben mind a négy epizódot megtaláljuk majd.

11 percig mozog a Trine 4: The Nightmare Prince

A Trine 4: The Nightmare Prince visszatér a gyökereihez, így ismét egy varázslatos 2,5D-s környezetben oldhatjuk meg a furmányos fejtörőket. Nézzünk is bele, hogy hogyan fest ez élesben!

Varázslatos előzetesen a Trine 4

A Trine-franchise folytatásáról már október óta lehetett hallani különböző pletykákat, melyeket később a fejlesztők is megerősítettek, ám pontosabb részleteket azóta sem kaptunk. Egészen máig, ugyanis végre itt az első trailer.

Hivatalosan is bejelentették a Trine 4-et

Noha egy EU-s támogatásokat taglaló dokumentumban már feltűnt a Frozenbyte játékának folytatása, a fejlesztők csak most erősítették meg formálisan a jövőre érkező Trine 4: The Nightmare Prince-t.