PlayStation Classic

A Sony is előrukkolt a saját minikonzoljával.
Típus:

1080p-re vált a PlayStation Now

A letöltött játékokat természetesen eddig is az eredeti felbontásukban játszhatták a PlayStation Now előfizetői, hamarosan azonban a közvetlenül streamelt játékokat is Full HD-ban élvezhetjük.

Dokumentumfilm készül a PlayStationről

Szeptemberben, az első PlayStation nyugati premierjének huszonötödik évfordulója apropóján jelenik meg a From Bedrooms to Billions: The PlayStation Revolution című dokumentumfilm, amely a PlayStation történetét dolgozza fel.

Kiderült, hogy a DualShock "X" gombja nem "iksz"

Valószínűleg ti és a legtöbb barátotok is "iksznek" hívja a DualShock-kontrollerek "X" gombját, és furcsán néztek, ha valaki másképp hivatkozik rá. Nos, a helyzet az, hogy a Sony szerint ti sem álltok a helyzet magaslatán.

Nehezen fogy a PlayStation Classic

Az eladási adatokat tekintve nem sikerült hoznia az előzetes elvárásokat a PlayStation Classicnak, a sikere jócskán elmarad a konkurenciától, így a legtöbb kiskereskedő 30 százalék feletti árcsökkentéssel próbál túladni a készletein.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Brutális játékdömpinggel indul a december: uralmunk alá hajtjuk a tornádókat, antropomorf mutáns állatokkal kalandozunk, és az asszaszinok rejtett pengéjének történetébe is beleáshatjuk magunkat.

PlayStation Classic bemutató

A Nintendo nagy sikerű masinái előtt tisztelgő miniket a Sony is megirigyelhette, így nem kevésbé legendás konzoljából jövő héten új változat érkezik. A megjelenés előtt volt szerencsénk kipróbálni a gépet, és most megosztjuk a tapasztalatainkat.

Kicsomagolós videón a PlayStation Classic

Kereken egy hét múlva landol a boltok polcain a PlayStation Classic minikonzol, amely 20 előretelepített klasszikussal kedveskedik a nosztalgiára vágyóknak. Lássuk, mit rejt pontosan a masina doboza!

PCSX emulátort futtat a PlayStation Classic

Ahogyan közeledünk a PlayStation Classic rajtjához, egyre több információ lát napvilágot a retrokonzolról. Most például azt tudtuk meg, hogy a nyílt forráskódú PCSX emulátor segítségével fog működésbe lendülni a gépezet.

PlayStation Classic - íme, a játékfelhozatal

Közel egy hónapja leplezte le a Sony a saját retrokonzolját, mely a 25 évvel korábban megjelent, legendás PlayStation miniverziója. A decemberben elrajtoló géphez most már azt is tudjuk, hogy milyen játékok fognak érkezni.

PlayStation Classic - érkezik a Sony retrokonzolja

Úgy néz ki, hogy a Nintendo után a Sony is felül a nosztalgiavonatra, és kiadja a legendás PlayStation konzoljának a miniverzióját. A masina decemberben rajtol el, és PlayStation Classic néven lesz kapható.