Dokumentumfilm készül a PlayStationről

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 30.
  • Cooltúra
Link másolása
Szeptemberben, az első PlayStation nyugati premierjének huszonötödik évfordulója apropóján jelenik meg a From Bedrooms to Billions: The PlayStation Revolution című dokumentumfilm, amely a PlayStation történetét dolgozza fel.

Szeptember 7-én érkezik a From Bedrooms to Billions: The PlayStation Revolution című dokumentumfilm, amely a PlayStation pályafutásáról szól: az anyag a nyugaton 1995-ben boltokba került első konzoltól kezdve egészen a jelen generációig feldolgozza a Sony konzolos bizniszének történetét.

A trailer alapján a készítőknek számos játékipari veteránt sikerült megszólaltatniuk, így Hideo Kojima, Mark Cerny, David Jaffe és Phil Harrison is interjút adott a film kedvéért, amely lemezes és digitális formában is kapható lesz. Az alkotók előző munkája a From Bedrooms to Billions volt, amely a brit játékiparra fókuszált.

3.
3.
Ps fanboy
Remélem kitérnek majd egy egy fejlesztőcsapatukra is, hogy milyenek voltak akkor és hová jutottak most...:)
2.
2.
sisak peti
2002 körül volt egy dokumentumfilm a Spektrum TVn A hazai címe "Játék állomás" volt. Sehol nem találom. Kerestem IMDBn satöbbi de mintha nyoma sem lenne. Pedig igen jó volt. Angol vagy amerikai lehetett. Még levelet is írtam a Spektrum TVnek. De válaszra sem méltattak. Valaki?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...