The King of Fighters XV PC, PS4, PS5, XSX

Tovább folytatódik a népszerű bunyós sorozat - az előző részhez hasonlóan ezúttal is 3D-ben.

Mégsem jelenik meg idén a The King of Fighters XV

Az eredeti elképzelésekkel ellentétben mégsem jelenik meg az idei évben a The King of Fighters-sorozat legújabb illesztése. A japán fejlesztőknek alaposan betett a koronavírus-járvány, ezért inkább a halasztás mellett döntöttek.

Újabb karakterbemutatón a The King of Fighters XV

Az SNK hétről hétre adagolja a The King of Fighters XV karakterbemutatóit, és ezúttal sem maradtunk friss látnivalók nélkül: most Yuri Sakazakit nézhetjük meg közelebbről is harc közben.

Újra mozog a The King of Fighters XV

Az ígéreteinek megfelelően újabb The King of Fighters XV-kedvcsinálóval jelentkezett az SNK, igaz, a minap kiadott videó csak egy nem túl hosszú karakterbemutató.

Megmutatta magát a The King of Fighters XV

Noha tegnap az SNK az utolsó pillanatban elhalasztotta a The King of Fighters XV mozgóképes bemutatkozását, végül nem váratták sokáig a rajongókat a készítők, és ma reggel közzétették az első trailert az anyagból.

Mégsem ma leplezik le a The King of Fighters XV-öt

A The King of Fighters-sorozat tizenötödik epizódjáról nem sokat tudunk, azon túl, hogy készül. Az eredeti tervek szerint ma hajnalban láthattuk volna a két éve fejlesztett játék előzetesét, az SNK azonban az utolsó pillanatban lemondta a dolgot.

The King of Fighters XV - jövőre láthatjuk először

A The King of Fighters-sorozat legutóbbi epizódja 2016-ban jött ki, a 3D-s megközelítésével megreformálta a szériát. A hasonlóan készülő új részről két éve kaptunk először hírt, és úgy látszik, egy hónap múlva hivatalosan is felfedik.

Készül a The King of Fighters XV

Örömteli hírünk van a verekedős játékok szerelmeseinek, hiszen az új Guilty Gear mellett a The King of Fighters is vadonatúj felvonással bővül. Sajnos ez esetben sem volt bőbeszédű a bejelentés, így csak annyit tudni, készül az új rész.

2020-ban csaphatunk le a The King of Fighters XV-re

Az SNK bejelentette, hogy folytatódik a népszerű bunyós sorozata, a The King of Fighters, a tizenötödik részre azonban még két évet várnunk kell, hiszen csak 2020-ban fut be. Kiderült az is, hogy a Samurai Showdown nem lesz PS4-exkluzív.