The King of Fighters XV PC, PS4, PS5, XSX

Tovább folytatódik a népszerű bunyós sorozat - az előző részhez hasonlóan ezúttal is 3D-ben.

Felsorakoznak a The Game Awards 2022-es jelöltjei

December felé araszolva ideje rákészülnünk az év legnagyobb videojátékos díjátadójára. Geoff Keighley bandája kihirdette a trófeára esélyes címek listáját.

Rugal is csatlakozik a The King of Fighters XV-höz

Rugal, legyen szó az átlagos vagy az Omega formájáról, visszatérő főellenfélként állja útját a játékosoknak a The King of Fighters-sorozatban. Omega Rugal játszható karakterként érkezik a széria legújabb darabjába.

Brit toplista: rögtön elsőzött az új Horizon

A Horizon: Forbidden West kényelmesen tudta behúzni az aranyérmet a legutóbbi brit toplistán, és az egyik legjobb rajtot hozta a Sony új generációs konzolján. Az eladások harmadát azonban így is a PlayStation 4-es változat tette ki.

A heti játékmegjelenések és a filmpremierek

Újabb sűrű februári hétnek nézünk elébe, szerencsére játszani- és néznivalóból is akad bőséggel a következő napokban. A főszerepet természetesen a Horizon: Zero Dawn folytatása kapja.

Animációs előzetesen a The King of Fighters XV

Napok vannak már csak hátra a The King of Fighters-sorozat következő darabjáig. Míg azt várjuk, hogy becsatlakozzunk az SNK bunyósaihoz, egy pörgős animációs előzetessel hangolódhatunk.

TGA 2021: Futottak még a díjátadón

Idén is kitettek magukért a The Game Awards szervezői, csakúgy lapátolták a bejelentéseket és a látnivalókat a díjátadóra. A fontosabb anyagok után nézzük, hogy milyen finomságokat kaptunk még ezúttal!

Ezt hozta a tegnapi State of Play

A tegnapi State of Playen nem hangzott el nagy bejelentés, a Sony inkább a PlayStationre várható kisebb címeket részesítette előnyben. A tíz résztvevős műsorban két címnek ez volt az első felbukkanása.

SNK-klasszikusok érkeztek a Steamre

Megkezdődött az idei Tokyo Game Show, és ezen az SNK is részt vett. Bemutatkozott a The King of Fighters XV következő harcosa, de a Steamre máris fellőtt klasszikusokról is hallottunk.

GC 2021: Ez volt még a Gamescom nyitóműsorában

Geoff Keighley nem spórolt a Gamescom tegnap esti nyitóceremóniáján, dögivel kaptuk a játékelőzeteseket. A legnagyobb bejelentéseket már összeszedtük, most végigvesszük, mik sikkadhattak el a híráradatban.

Íme, a The King of Fighters XV platformlistája

Az SNK egészen eddig nem volt hajlandó elárulni, hogy milyen platformokra jelenik majd a The King of Fighters XV, a minap azonban erre is sort kerített. Azt is megtudtuk, hogy a kiadói teendőket a Koch Media látja majd el.