Apex Legends Mobil, PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Battle royale a Titanfall fejlesztőitől.
1612026000

Apex Legends - lássuk, mit tud Fuse!

Már csak napok kérdése, hogy elinduljon az Apex Legends nyolcadik szezonja, vele együtt pedig megérkezzen Fuse, akinél mindig van egy-két extra gránát. A legfrissebb előzetes bemutatja az robbanékony bajkeverő képességeit.
1611325800

Apex Legends - traileren a nyolcadik szezon

Habár az Apex Legends nyolcadik szezonjára még másfél hetet várnunk kell, a hozzá tartozó launch trailert már most lecsekkolhatjuk. Úgy tűnik, Fuse érkezése maradandó nyomot hagy Kings Canyon arénájában.
1611064800

Apex Legends - lebukott a Switch-verzió premierje?

Hamarosan élesedik az Apex Legends nyolcadik szezonja, és ahogy egyre több dolog derül ki az újdonságokról, úgy válik elkerülhetetlenné, hogy véletlenül extra információk is kiszivárogjanak.
1611043200

Színre lép Fuse, az Apex Legends legújabb hőse

Mintha csak a Mad Max világából rántották volna elő az Apex Legends következő hősét! Fuse, az ausztrál bajkeverő egy sztorielőzetes kíséretében mutatkozott be, de megtudtunk néhány egyéb apróságot is a nyolcadik szezon újdonságairól.
1605726000

Befutottak az idei év The Game Awards jelöltjei

Hamarosan vége a 2020-as évnek, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, megérkeztek a Geoff Keighley nevével fémjelzett The Game Awards díjkiosztó jelöltjei. A győzteseket december 10-én hirdetik ki.
1603965600

Apex Legends - előzetesek a hetedik szezonhoz

Néhány napon belül kezdetét veszi az Apex Legends hetezik szezonja, az Ascension, amely egy új pályával és egy új hőssel várja majd a játékosokat. Csekkoljuk le a róluk szóló előzeteseket!
1603526400

Apex Legends - már a kanyarban a steames kiadás

Egy jó és egy rossz hírrel szolgálhatunk az Apex Legends-közösség számára: habár a battle royale-lövölde steames kiadása jó másfél hét múlva elrajtolhat, a Switchre csak jövőre fut be a játék.
1596214800

Óriásit futott az EA live service-stratégiája

A koronavírus és az ezzel járó otthonlét óriásit lódított az Electronic Arts élő szolgáltatásként futó játékain és azok bevételein. A legnagyobb ugrást a FIFA Ultimate Team statisztikái produkálták.
1592553600

Apex Legends - jön a cross-play és a Switch-port

Odébb van még az Apex Legends következő szezonja és az újdonságok áradata, de mégis szuper hírek érkeztek a Respawn játéka felől. Az online lövölde újabb platformokat látogat meg, és érkezik a cross-play támogatás is.
1589126400

Apex Legends - traileren az ötödik szezon

Loba oldalán kincsekre vadászunk majd az Apex Legends ötödik szezonja során. A megszokott kozmetikai újdonságok és új Battle Pass mellett egy hónapokra szóló küldetéssorozat vár ránk a Kings Canyon átalakított pályáján.