Mistover PC, SW

A TERA és a PlayerUnknown’s Battlegrounds volt fejlesztőinek legújabb játéka egy klasszikus RPG-nek ígérkezik.
1624467600

Júniusban még bővül egyet az Xbox Game Pass

Már majdnem végre a hónapnak, de az utolsó pillanatban még néhány játékot hozzácsap a Microsoft az Xbox Game Pass kínálhatához. Kukacok, vámpírok, alternatív történelmi mechák és versenyautók is várnak ránk.
1586329200

Mit hoz az április az Xbox Game Passbe?

Áprilisban sem maradnak új játékok nélkül az Xbox Game Pass előfizetői. Az újdonságok egyik csillaga a Nier: Automata, de belekóstolhatnak a szakácsmesterségbe, vagy elutazhatnak egy vad bolygóra is.
1570428120

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi megjelenésdömping, a következő napokban is számos újdonságra számíthatunk majd. Rajtrácshoz gördül a GRID, bemutatkozik a Trine negyedik része, és egy új PS4-exkluzív is érkezik.
1569168027

Friss előzetesen a Mistover

Vadonatúj kedvcsinálóval jelentkezett a Krafton Game Union legújabb fejlesztése, a Mistover, amelyen olyan iparági veteránok dolgoznak, akik korábban a TERA és a PlayerUnknown’s Battlegrounds játékokon is dolgoztak.
1552557658

Régi vágású szerepjátéknak ígérkezik a Mistover

Bemutatkozott a Krafton Game Union legújabb játéka, a Mistover, amelyen olyan iparági veteránok dolgoznak, akik korábban a TERA és a PlayerUnknown’s Battlegrounds játékokon is dolgoztak. A premier a nyár folyamán várható.