F1 2019 PC, PS4, XBOXONE

Minden korábbi résznél hamarabb kaptuk meg a 2019-es Forma 1-játékot.
Típus:

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő napok során több izgalmas megjelenéssel is számolhatunk, ám a legnagyobb durranások kétségtelenül a száguldó cirkuszhoz és a Cthulhu-mítoszhoz kapcsolódnak. És persze kilenc év után végre itt a PC-s Heavy Rain is!

Így fest ultra beállítások mellett az F1 2019

Alig egy hét, és végre elrajtol a virtuális száguldó cirkusz idei évada, melyet most egy több mint háromperces felvételen csodálhatunk meg az esőben tocsogó, éjszakai szingapúri nagydíjon.

F1 2019 - látványos a fejlődés

A Codemasters csapatának hála a mai napon igazán érdekes képek érkeztek a hamarosan megjelenő Formula 1-es játékról, melyeken ezúttal az F1 2018 és az F1 2019 közötti grafikai különbségeket csodálhatjuk meg.

Kigurultak a boxutcából az F1 2019 járgányai

Megérkezett a versenyzős játék idei epizódjának legújabb trailere, melyen ezúttal végre már akcióban is láthatjuk az alkotást. Annyit már most megállapíthatunk, hogy a grafikára nem lesz panasz.

A Formula 2-vel erősít az F1 2019

Most júniusban jelenik meg a Codemasters gondozásában az aktuális Formula 1-játék, az F1 2019, ami egy jókora újdonsággal is előrukkol. A játék kibővül a Formula 2 teljes tavalyi szezonjával.

Már júniusban begördül az idei Forma 1-játék

Egy rövid teaser társaságában jelentette be a Codemasters az idei Forma 1-játékot, az F1 2019-et. Az új rész minden korábbi epizódnál hamarabb érkezik, már júniusban benevezhetünk rá!