Madden NFL 20 PC, PS4, XBOXONE

Még bugmentesebb amerikai focis játékot ígér 2019-re az EA Sports.
Típus:

Ilyen gép kell a Madden NFL 20-hoz

Az idei Madden NFL-epizód is tiszteletét teszi számítógépeken, a játék origines adatlapján pedig a minap felbukkantak a hivatalos rendszerkövetelmények is. Lássuk milyen gép kell a játékhoz!

E3 2019: Friss előzetesen a Madden NFL 20

Az EA Playen a Madden NFL-sorozat idei kiadása is kapott egy új előzetest. Ebben a mostani felvonás arca, a Kansas City Chiefs irányítója, Patrick Mahomes mesél a játék új kampánymódjáról, a Face of the Franchise-ról.

E3 2019: Itt nézd vissza az EA livestreamjét!

Ahogy azt az elmúlt évek során megszokhattuk, az Electronic Arts egy saját bulit tart az E3 előtt EA Play címmel. Idén változik az egész, csupán egy livestreamet kapunk, melyben egymás után mutatják be a játékaikat.

E3 2019: Megvan az Electronic Arts menetrendje

Az Electronic Arts leleplezte az E3 előtt tartott saját rendezvényének, az EA Playnek a közvetítési menetrendjét. Közel háromórás műsorra számíthattok, ahol lesz új FIFA, Madden, The Sims 4 és persze Star Wars Jedi: Fallen Order is.

Augusztusban érkezik a Madden NFL 20

Mint minden évben, ezúttal is augusztusban jelenik meg az aktuális Madden NFL-rész. Az idei változat borítóján a Kansas City kiválósága, Patrick Mahomes feszít majd. Az EA Tiburon még tisztább és bugmentesebb élményt kínál.