Call of Duty: Modern Warfare PC, PS4, XBOXONE

Rebootot kapott a Modern Warfare-sorozat.
1585920600

Modern Warfare - ingyen multiplayer a hétvégére

A Call of Duty: Warzone népszerűsége továbbra is töretlen, de nem árt néha a változatosság. A hétvégén bárki ingyenesen belekóstolhat a Modern Warfare hagyományos többjátékos módjába is.
1585584000

Brit toplista: szárnyalnak a dobozos eladások

Egy dologban biztosak lehetünk: a koronavírus és a vele járó bezárkózás jót tesz a videojáték-eladásoknak. Valószínű, hogy szárnyalnak a digitális tranzakciók is, de a brit toplista konkrét adatokat is tud közölni a dobozos eladásokról.
1585576800

Holnap érkezik a Modern Warfare 2 Remastered

Úgy tűnik, hogy ismét pontosak voltak a korábbi pletykák és szivárgások: minden jel arra mutat, hogy holnap, azaz március 31-én megjelenik a Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered.
1585330200

Közeleg a Modern Warfare 2 Remastered

Szorgosan dolgoznak az adatbányászok a Call of Duty: Modern Warfare körül, így megtudtunk néhány részletet a játék harmadik szezonjáról. A slusszpoén: ezzel együtt megérkezhet a Modern Warfare 2 felújított változata is.
1585058400

Új fegyvereket kap a Call of Duty: Warzone

Jókora frissítésre számíthatnak az este folyamán a Call of Duty: Modern Warfare és a Warzone játékosai. A hagyományos többjátékos mód egy új pályát és egy operátort, a battle royale pedig négy új fegyvert kap.
1584954000

Brit toplista: a Doomot is előzte az Animal Crossing

Ahogy megjött a tavasz, hozta magával a nagyobb érdeklődésre számot tartó címeket is. A brit toplista számai alapján háromszor annyi játék kelt el az elmúlt héten, mint előtte, a listát pedig a Nintendo új Animal Crossingja vezeti.
1584176400

Amerikai toplista: megint a Call of Duty vezet

A január után a februári hónap is pangós volt a játékpiacon, ezek után aligha meglepő, hogy az Egyesült Államokban közel harmadával estek vissza az iparág bevételei. A Call of Duty: Modern Warfare és a Nintendo Switch szokás szerint tarolt.
1584003600

Call of Duty: Warzone - 6 millió játékos egy nap alatt

Fergeteges startot vett a Call of Duty: Warzone, a Modern Warfare ingyenesen játszható battle royale-mellékhajtása. Az Activision adatai szerint egy nap alatt 6 millió játékos ugrott le Verdansk megtépázott városába.
1583784960

Bemutatkozott a Call of Duty: Warzone

Bár a szivárgások alapján már elég egyértelmű volt, beigazolódtak a pletykák és a találgatások, battle royale-módot kap a Call of Duty: Modern Warfare, amely önállóan futtatható, free-to-play formában is elérhető lesz holnaptól.
1583740800

Brit toplista: tarolt a Pokémon Mystery Dungeon

Viszonylag csendes hetet tudhatunk magunk mögött a játékmegjelenések szempontjából, így történhetett tehát az is, hogy a Switch-exkluzív Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX a dobozos eladások élére tört.