Call of Duty: Modern Warfare PC, PS4, XBOXONE

Rebootot kapott a Modern Warfare-sorozat.
1589202000

Brit toplista: újra élen az Animal Crossing

Az elmúlt héten több brit áruházhoz is megérkezett a korábban elkapkodott dobozos játékok utánpótlása, ez a vérfrissítést pedig kimondottan jót tett az Animal Crossing: New Horizons eladásainak. Ismét a Switch-exkluzív lett a hét legkapósabb címe.
1588579200

A next-gen konzolokon is lesz Call of Duty: Warzone

Az Infinity Ward megerősítette, hosszútávú tervei vannak a Call of Duty: Warzone-nal, így a battle royale-játék rajongói biztosak lehetnek benne, hogy nyomhatják az újgenerációs konzolokon is, amint azok megjelennek.
1588575600

Brit toplista: a FIFA 20 hódította el az első helyet

Az előző heti összesítéskor az Animal Crossing és a FIFA 20 vezette a listát, a helyzet most csak annyit változott, hogy helyet cseréltek. A dobozos játékeladások továbbra is pörögnek, bár a csúcsnak már nem járnak a közelében.
1588053600

Modern Warfare - méretes frissítés érkezik a mai nap

Érdemes felkészülnie a Call of Duty: Modern Warfare-játékosoknak arra, hogy a mai nap egy méretes letöltést hoz a számukra. A javítást konzolokon rendhagyó módon, két részletben kell leszenvedni.
1587970800

Brit toplista: ismét vezet az új Animal Crossing

Noha az elmúlt héten már nem pörögtek annyira a játékeladások az Egyesült Királyságban, még mindig átlagon felül teljesít a piac a koronavírus-járvány miatt bezárkózó játékosok miatt.
1587744000

Kóstolj bele a Modern Warfare multijába!

Ismét ingyenhétvégézik a Call of Duty: Modern Warfare, igaz, némi csavarral: ezúttal csak öt pályát próbálhatnak ki a játékosok, és mindezt a Call of Duty: Warzone kliensén keresztül tehetik meg.
1587621600

Brit toplista: visszaestek az eladások

A koronavírus és az ezzel járó karantén kimondottan jót tett a játékeladásoknak, a kezdeti lendület azonban most megtört. A komolyabb megjelenések és a Switch-konzolok hiánya látványos visszaesést eredményeztek.
1586761200

Brit toplista: kapós a Final Fantasy VII Remake

Az Egyesült Királyságban továbbra is nőnek a dobozos játékeladások. A múlt héten a Final Fantasy VII remake-je tört az élre (minden szállítási gubanc ellenére), és a Nintendo játékai is kilőttek, miután a Switch egy időre újra kapható lett.
1586367000

Brit toplista: csak második lett a Resident Evil 3

Hiába a bezártság, továbbra is szárnyalnak a dobozos eladások az Egyesült Királyságban. Két új cím is felkerült az e heti top 10-es listára, de valódi trónfosztásra nem került sor.
1586349000

Modern Warfare - beköszöntött a harmadik szezon

Nagyot frissült a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone párosa, beköszöntött ugyanis a Season 3. Az új szezonbérlet mellett számos új fegyvert, térképet, operátort és egyéb újdonságot kaptunk.