FIFA 20 PC, PS4, SW, XBOXONE

Ahogy már megszokhattuk, idén is újabb epizóddal jelentkezett a FIFA.
Típus:

GC 2019: Közel 40 percig mozog a FIFA 20

Nyakunkon a FIFA-sorozat idei felvonása, a FIFA 20, amely a Kölnbe ellátogató szerencsések számára többféle változatban is kipróbálható. Mi most két teljes meccset és egy kis Volta Football-bemutatót hoztunk nektek.

GC 2019: Freestyle-ban rúgja ránk a kaput a FIFA 20

Azt már eddig is tudtuk, hogy a következő FIFA vissza fogja hozni az utcai focimeccsek hangulatát, és most a Gamescom alkalmából még egy sztorielőzetesen is megtekinthetjük, hogy miként születnek a csillagok.

FIFA 20 - ezt kínálja majd az utcai foci

Az Electronic Arts a hagyományos FIFA-finomhangolások után a FIFA 20-ban végre visszahozza az utcai foci hangulatát is. A játék legújabb előzetese részletesen bemutatja, mit is kínál majd a Volta Football játékmód.

Női edzőnk is lehet a FIFA 20 karriermódjában

Kiderült, hogy milyen változtatásokra számíthatunk a FIFA 20 karriermódjában. Most már női edzővel is terelgethetjük a csapatunkat, a morálnak pedig különösen nagy szerepe lesz az idei részben.

A FIFA 20 sem izzasztja meg a gépünket

Kiderült, hogy milyen gép kell a FIFA 20-hoz, amely alapján kijelenthető, hogy továbbra is viszonylag baráti a FIFA-sorozat gépigénye, az idei epizód követelményei is megugorhatóak.

Hazard és van Dijk a FIFA 20 borítóin

A szokásosnál valamivel később, de az EA Sports leleplezte, hogy mely focisták pózolnak majd a FIFA 20 borítóin. Ezúttal Eden Hazardé és Virgil van Dijké a megtiszteltetés, melléjük érkezik még harmadikként valaki.

FIFA 20 - videón a főbb változások

Vadonatúj előzetessel jelentkezett a FIFA-sorozat következő felvonása. A friss kedvcsináló a játékmenetben eszközölt főbb újdonságokat részletezi és mutatja be: például megújul a büntetőrúgás rendszere és javul a labda fizikája.

E3 2019: FIFA 20 - visszatér a FIFA Street

Az EA Sports idő előtt bemutatta a FIFA 20 egyik komolyabb újdonságát, a Volta Football játékmódot, ami erősen emlékeztet a rajongók által régóta követelt FIFA Street koncepciójára.

E3 2019: Itt nézd vissza az EA livestreamjét!

Ahogy azt az elmúlt évek során megszokhattuk, az Electronic Arts egy saját bulit tart az E3 előtt EA Play címmel. Idén változik az egész, csupán egy livestreamet kapunk, melyben egymás után mutatják be a játékaikat.

E3 2019: Szeptembertől rúghat labdába a FIFA 20

Befutott a FIFA 20 hivatalos megjelenési dátuma, amihez még egy félperces ráhangoló teasert, valamint egy sejtelmes szlogent is kaptunk. "The stadium is anywhere": vajon utcai focis, vagy cross-play meccses utalással van dolgunk?