No More Heroes III SW

Travis Touchdown újra visszatér.
1709656200

Ezek a játékok jönnek márciusban a Game Passbe

Az Xbox szolgáltatásának következő két hete igen csak tömött lesz friss és kevésbé friss megjelenésekkel, egyelőre hat, hamarosan elérhetővé váló játékról rántották le a leplet
1665381600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk játékok nélkül, és akkor még finomak voltunk: lássuk, hogy milyen megjelenésekre számíthatunk a következő napokban!
1658250600

Dátumot kapott a No More Heroes III multiplatformosodása

Travis Touchdown, a Föld utolsó hőse visszatért egy utolsó balhéra. A No More Heroes III tavaly jelent meg Nintendo Switchre, de már tudjuk, mikor kóstolhatnak bele a többi platform játékosai is.
1650111600

Új platformokat hódít meg a No More Heroes harmadik része

Nem tart már sokáig a No More Heroes III Nintendo Switch-exkluzivitása, az ősz folyamán ugyanis újabb platformokat hódít meg a Grasshopper Manufacture legutóbbi játéka.
1635062400

A NetEase-nél landolt a No More Heroes-csapat

Korábban már pletykálták, hogy a kínai NetEase nem szeretne lemaradni a Tencenttől: erről árulkodik az is, hogy a minap bejelentették a Grasshopper Manufacture felvásárlását.
1632414360

No More Heroes III teszt

Egy félrecsúszott E.T.-sztorival búcsúzik Travis Touchdown a közönségtől végérvényesen, melyből az eszement poénok és az agyatlan akció mellett kiderült, hogy nem csak a hősök, hanem bizony a franchise ideje is lejárt.
1630321200

Véget ért a No More Heroes-sorozat

Múlt pénteken került boltokba No More Heroes-sorozat harmadik számozott epizódja, ezzel párhuzamosan pedig a franchise apukája bejelentette, hogy búcsút vesznek Travis Touchdowntól.
1630317600

Brit toplista: az élen kezdett az Aliens: Fireteam Elite

Hamar megtört a PlayStation-exkluzívok uralma a brit játékeladási toplistán, a múlt heti dobogósaink ezúttal már nem tudták megcsípni az érmes helyezéseket. Jött viszont az Aliens: Fireteam Elite, és egyből az élen kezdett.
1629698400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kellemesen sűrű hét vár ránk így augusztus végén, szinte minden platformon bőséges lesz a játéktermés, és a nagyobb címekből sem lesz hiány. Lássuk a legfrissebb megjelenések listáját!
1629547200

No More Heroes 3 - Gold Joe-nak vesznie kell!

Kevesebb mint egy hét van már csak hátra, és a No More Heroes-játékok legendás bérgyilkosa, Travis Touchdown ismét visszatér, hogy leszámoljon az űrlényekkel, illetve ezzel együtt megmássza a galaktikus szuperhősök ranglétráját.