Trials of Mana SW

Nyugati kiadást kap a Japánban elképesztően népszerű Seiken Densetsu 3.

Ezek a játékok kerülnek be a PlayStation Plus játékkatalógusába augusztusban

A Sony az ígéreteinek eleget téve minden hónapban bővíti a magasabb PlayStation Plus-előfizetési szintekkel elérhető játékkatalógust. Nézzük meg, milyen játékok kerülnek be ebben a hónapban!

Trials of Mana - az utolsó előzetes

A jegyzőkönyv kedvéért említsük meg, hogy pénteken landolt a boltokban a Trials of Mana, amelyhez egy rövid launch trailert is kiadott a Square Enix. Az első hónapban DLC-vel jutalmazzák a vásárlókat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kisebb szünetet követően ismét kezdenek felpörögni a játékmegjelenések, a következő napokban már egészen ígéretes kínálatból válogathatunk. Lássuk, hogy milyen újdonságok érkeznek!

Demót kap a Trials of Mana

Április végén landol a boltokban az eredetileg SNES-en bemutatkozott Trials of Mana felújított változata, amire most egy launch trailerrel, holnap pedig egy demóval hangol a Square Enix.

Ez történt a tegnapi Nintendo Directen

Tegnap késő este lement egy új Nintendo Direct, a közel negyvenperces előadás alatt pedig elég sok érdekességet jelentettek be, amiket most egy csokorba gyűjtve össze is foglaltunk.

E3 2019: Újabb adag Nintendo-bemutató

Tegnap folytatódott a Nintendo E3-as livestreamje, a Nintendo Treehouse, ahol ismét rengeteg tartalmas játékmenet-bemutatót nézhettek végig az érdeklődök. Lesznek visszatérők, illetve új bemutatkozók is.

E3 2019: Nyugatra költözik a Seiken Densetsu 3

A Square Enix a Nintendo Directen erősítette meg, hogy a nyugati rajongóknak is elhozza a Seiken Densetsu harmadik részét. A játék egy teljes HD-feldolgozás lesz, amely PlayStation 4-re is meg fog jelenni, valamikor 2020 elején.