Guilty Gear - Strive PC, PS4, PS5

Új felvonással bővül a Guilty Gear-sorozat.
1623049200

Launch traileren a Guilty Gear: Strive

A héten landol a boltok polcain a Guilty Gear: Strive, amely ennek apropóján megkapta a maga launch trailerét, és belenézhetünk a játék intrójába is. Azt is megtudtuk, hogy milyen frissítések várhatóak a címhez az első évben.
1623045600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Noha nem igazán jellemző, hogy az E3 hetét megszórják játékmegjelenésekkel a kiadók és fejlesztők, mivel az év legfontosabb videojátékos eseménye ezúttal hétvégén veszi kezdetét, ennek sem volt akadálya.
1621256400

Sztorielőzetesen a Guilty Gear: Strive

A megjelenéshez közeledve az Arc System Works úgy döntött, hogy megosztja velünk a Guilty Gear: Strive sztorielőzetesét, amit most angol és japán nyelven is egyaránt megtekinthetünk.
1616162400

A Sony felvásárolta az Evo bajnokságát

A jövőben a Sony Interactive Entertainment felügyelete alatt zajlik majd a verekedős játékok legnagyobb bajnoksága, az Evolution Championship Series. Az idei verseny nem marad el, de online keretek közt zajlik majd.
1614866400

Csúszik néhány hónapot az új Guilty Gear

Az eredeti elképzelésekkel ellentétben mégsem jelenik meg áprilisban a Guilty Gear: Strive, a készítők a bétatesztet követő visszajelzések alapján döntöttek úgy, hogy szükségük van még néhány hónap fejlesztési időre.
1613905200

Guilty Gear: Strive - újabb karaktert lepleztek le

Véget ért a titkolózás, az Arc System Works nemrég lerántotta a leplet a Guilty Gear: Strive tizenötödik játszható karakteréről is. I-No, a hard rock boszorkány kőkemény gitár riffek kíséretében püfföli el az ellenfeleit.
1613473200

Guilty Gear: Strive - a legfontosabb alapok

A Guilty Gear: Strive múlt héten indított karakterbemutató videósorozata végéhez ért, az utolsó epizód ráadásul általánosabb is. A harc alapjait mutatja be részletesebben, így kapóra jöhet azoknak, akiknek idegen a játékszéria.
1612969200

Guilty Gear: Strive - oktatóvideók kezdőknek

Hamarosan kezdetét veszi a Guilty Gear: Strive konzolos bétatesztje, az Arc System Works ezért oktatóvideókkal igyekszik meghozni a kedvet hozzá. A sorozat első darabja már fel is került a netre, ami Millia Rage-et mutatja be.
1612533600

Guilty Gear: Strive - hamarosan indul a bétateszt

Az Arc System Works bejelentette, hogy két hét múlva nyílt bétateszttel várja a Guilty Gear: Strive iránt érdeklődőket, ami egyaránt elérhető lesz PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön is. Sajnos a próbaverzió csak a konzolosok kiváltsága lesz.
1611568800

Videón a Guilty Gear: Strive játékmódjai

A Guilty Gear-sorozat több mint húszéves története a tetőpontjához ér a tavasszal megjelenő Guilty Gear: Strive-ban. A sztori mellett persze még egy maroknyi játékmód vár minket az új játékban, ezekből kaptunk egy kiadós ízelítőt.