Xboxos Deathloop és más Game Pass-játékok a Microsoft Tokyo Game Show-műsorán

  • Írta: fojesz
  • 2022. szeptember 15.
  • Megjelenés
Link másolása
A Microsoft szokatlanul zsúfolt Tokyo Game Show-műsort hozott össze: Xbox Game Pass-játékokból nem volt hiány, és a Deathloop is megkapta az xboxos premierdátumát.

A Microsoft korábban többször is megégette magát azzal, hogy a játékosok túlzott elvárásokkal ültek be a videojátékos műsoraira, mostanra azonban már ott tart a cég, hogy szándékosan szerénykedik a streamek előtt. A Tokyo Game Show-ra időzített konferenciájukat kis túlzással Japán-fókuszú semmiségnek titulálták, ehhez képest az meglepően sűrűre sikerült.

A legfontosabb hír - bár a tegnapi szivárgások már sejtették -, hogy hamarosan Xbox Series X/S-re is megjelenik a Deathloop. A játékra egészen pontosan szeptember 20-ig kell várnunk, és aznap az Xbox Game Pass kínálatába is bekerül majd az anyag természetesen. A cím ezzel együtt egy nagyobb frissítést is kap: a Goldenloop új fegyvert, ellenfeleket, fejlesztési lehetőségeket, valamint keresztplatformos matchmakinget és bővített befejezést ígér.

A cég ezenkívül alaposan megszórta játékokkal az előfizetéses szolgáltatását - igaz, épp ma számoltunk be egy újabb adag címről. Már most elérhető az Xbox Game Pass-előfizetőknek az Assassin's Creed: Odyssey, ahogy a remasterelt Ni No Kuni: Wrath of the White Witch is azonnal játszható így - érdekesség, hogy az utóbbi most először tette tiszteletét Xboxon, és jövőre a folytatást is megkapjuk.

Szintén mától játszható Game Passzel a Fuga: Melodies of Steel, október 13-án jön a Dyson Sphere Program, míg a japán bunyós játékok kedvelői a Guilty Gear Strive-nak és a BlazBlue: Cross Tag Battle-nek örülhetnek majd: ezek jövő tavasszal rajtolnak el az Xbox-konzolokon, és rögtön csatlakoznak az Xbox Game Pass kínálatához is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...