Bejelentették a Red Faction 3-at

  • Írta: Daks
  • 2008. február 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A THQ ma végre bejelentette a már tavaly augusztusban leleplezett Red Faction 3-at. A játék PC-n kívül ezúttal már Xbox 360-on és PS3-on is tiszteletét teszi.
A THQ ma végre bejelentette a már tavaly augusztusban leleplezett Red Faction 3-at. A játék PC-n kívül ezúttal már Xbox 360-on és PS3-on is tiszteletét teszi.

A Red Faction 3 készültéről tavaly nyáron a kiadó aktuális pénzügyi jelentéséből étesültünk, most pedig elérkezett az idő, hogy hivatalosan is bejelentsék a projektet. A játék a szokásos PC mellett újgenerációs játékkonzolokra is elkészül, köszönhetően a kiadó saját kezében lévő Volition Studios-nak. Az első képeket és a premier videókat heteken belül közzé is teszik, addig viszont csak annyit árultak el, hogy a megjelenés valamikor a 2009-es pénzügyi évben lesz esedékes, vagyis valamikor 2008. április és 2009. március között.
8.
8.
Chocho
#8: A Strangelhold már megközelítette ezt a szintet.
7.
7.
Scoo
A Red Faction első részével nyomultam egy kicsit. Tetszett benne, hogy szétlehetett robbantani a falakat, a padlot stb. Multiban elég nagy rombolást lehett véghezvinni mire vége lett egy partynak. Azóta se találkoztam ilyen játékkal. Kár, hogy egyébként elszúrták.
5.
5.
Optimus Prime
Játékok terén van pár hiányoságom... szóval nem ismerem. És az sem deül ki milyen játék. RTS, FPS, kaland? Sci-fi, fantasy?
4.
4.
DAud_IcI
Sztem az első jó LEHETETT VOLNA. Nagyjából minden jó volt benne, csak az a pocsék pályatervezés! De costum pályákkal/moddal egész jó kis gamma volt. Amikor kijött a játék elég nagy fanatikus voltam (^_^)

A második részt pedig egyetlen puskalövés nélkül toltam végig úgy hogy VÉGIGFUTOTTAM A PÁLYÁN! /(>_
3.
3.
girgosz
az első tényleg nagyon gyenge, másodikat nem próbáltam és valószínűleg ezt sem fogom :S
2.
2.
dareal
az első még elment, az újdonság varázsa ugye :) a 2 tényleg pocsék volt, a 3 reméljük, hogy jó lesz.
1.
1.
Chocho
Az első is vacak volt, a második is... Nem tudom, mit várhatok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...