Hó végén érkezik az új PS3-as firmware frissítés

  • Írta: fojesz
  • 2008. március 20.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sony hivatalosan is megerősítette a híreket, miszerint március végén firmware frissítést kap a PlayStation 3, mely a 2.20-as verziószámot fogja viselni.
A Sony hivatalosan is megerősítette a híreket, miszerint március végén firmware frissítést kap a PlayStation 3, mely a 2.20-as verziószámot fogja viselni.



A frissítés letöltése után a Blu-Ray Profile verziószáma is egészen a kettesig nő, a 2.0-s változat fő újítása pedig a BD-Live lesz, mely a kompatibilis Blu-Ray filmekhez bónuszjeleneteket, előzeteseket, feliratokat, képeket, játékokat és mobilos tartalmakat tesz elérhetővé a világhálón keresztül. A 2.20-as update megkönnyíti majd a képek és zenék áttöltését a PS3 és a PSP között, sőt a kézikonzolt akár távirányítóként is használhatjuk majd zenehallgatás közben. További apróság, hogy gyorsulni fog a böngésző, közvetlenül is megtekinthetünk majd videókat a neten, valamint a "Resume play" is elérhetővé válik a filmkedvelők nagy örömére: ha lemezt a film közben kivennénk, visszatéve is onnan folytathatjuk a szájtátást, ahol abbahagytuk. A 2.20-as firmware frissítés március végén jelenik meg, pontos dátumot egyelőre nem tudunk mondani.
10.
10.
janda-g
hello!

tom h a kommentem nem ide illik de nem tudja v.ki megmodani, h hol lehet letölteni az Assassin's creed végigjátszását????

előre is köszi...:D
9.
9.
lac15
11 igyvan csak néhányan még nem jöttek rá

am jöhetne ebben az fw-ben egy mkv támogatás is mer azt hiányolom

meghogy az összes avit vigye..........

magyar menü se lenne rossz de én csak anyit gondolnák róla hogy hudejó magyar feliratokat látok a tv-men:D

8.
8.
akira123
Meg most őszíntén, nem mindegy kinek milyen gépe van? Úgyis csak a játék számít, azon belül is a játékélmény. Nekem például lehet bármilyen fullos is a játék grafikája, ha egyszerűen nem köt le mert unalmas számomra. Pl az assassin creed. Gyönyörű elismerem, de nekem egy óra után baromi unalmas lett. Az ember úgyis csak egy fél-egy órát fog meg a grafika, utána már csak a játékélmény számít.
7.
7.
maxigas
JÓ LENNEMÁR EGYMAGYAR NYELVŰ MENÜ IS AZ ÚJ FIRMWARBE DE SAJNA BIZTOS NINCS MERT A PAL-os GÉPEN VAN MINDEN NYELV KINAI MEG MINDEN AMI NEM IS EU-BAN VAN CSAK EGY FLANCOS MAGYAR AZ NINCS....MAJD TALÁN 1SZER......?!?!
6.
6.
amd33
amúgy is csúnyább főlega juiced 2-ben igen nagya külömbség!MOst x360-am van jobba ntetszoka ajátékinálat és a gép is de fogok ps3- s venni ah lemeg za ára a killzone 2 és a gt5 miatt!
5.
5.
thomee84
ha jól hallottam várható a playstation home publikus béta verzsön is ezzel együtt, vagy mostanában:)
4.
4.
metafenomÉN
4 Köszi colombo arra emlékszem hogy voltak értelmetlen és parttalan viták eről ezért sem akartam ezt újra éleszteni de erről az assainról lemaradtam és meglepett amit láttam főleg hogy egyik kedvencem. De köszi még egyszer... Részemről lezértnak tekintem a kérdést, ne legyen tőbb melyik a szebb jobb vita mindenki annak örüljön amilye van és jó játékot mindenkinek_! :)
3.
3.
columbo
Ezt már kibeszéltűk! A ps3-mat full rgb helyett limitedre rakták a gametrailers-en ezért tűnik csúnyábnak.

http://www.youtube.com/watch?v=5HvdRfUmoqQ
-Nézz és láss:)
2.
2.
metafenomÉN
Sokat gondolkodtam rajta hogy ezt ide feltegyem de talán nem szül ismét értelmetlen vitákat...

http://www.gametrailers.com/player/28006.html
Ez komoly hogy itt ps3 ilyen csúnyán elmaradt? A végén már nagyon csúnya életlen a képe... .

(Nem vitát akarok kezdeni melyik a jobb egyszerűen kép minőségben eddig kettőt nagyon hasonlónak találtam és itt meglepett ez a nagy különbség egyébként PS3 párti vagyok de csak exkluzív játékok miatt)

1.
1.
PSP-re meg pár napja jött a 3.93.. Várom már a 4.0-t és a vele járó Divx-et.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...