The Incredible Hulk - premier trailer érkezett

  • Írta: tjames
  • 2008. március 29.
  • Hír
Link másolása
A játékmenet a szokásos, jól bevált kliséken alapul, ám ez még nem jelenti azt, hogy rossz lesz az új Hulk játék. Marvel rajongóknak mindenesetre kötelező darab.
A játékmenet a szokásos, jól bevált kliséken alapul, ám ez még nem jelenti azt, hogy rossz lesz az új Hulk játék. Marvel rajongóknak mindenesetre kötelező darab.

21.
21.
$how
18# háth szerintem annyira nem értékelték le, azt hiszem 73-at kapott az egyik újságtól.



Azt viszont ne felejtsük el, h akkoriban egyedinek számított a rajzfilm szerű grafikája. A zúzás hulkimukival nem volt vészes,de a lopakodós cucctól sírhatnékom volt... Nah az viszont "feldühített" rendesen. B@sztam is a kukába. A film az csalódás volt, főleg a bulldogok, és a délutáni sorozatokra jellemző gyér befejezéssel. Várom az új filmet/játékot, de nem iszok előlre a zöld töki bőrére...
20.
20.
Kenny_666
tiszta Spiderman Ultimate copy ahogy ugrál. a venom egy az egyben ilyen... sztem a film is szar volt :D
19.
19.
Gula
nekem teccik ahogy pattog a filmbe is az egyik leglatvanyosabb az volt amikor baromi nagyokat ugrott habar itt alacsonyat de jo az nekünk :D
18.
18.
dodee
Jól néz ki,de úgy szökdécsel mint 1idióta:)
16.
16.
Optimus Prime
Azt hiszem ez a régi Hulk játék, ami szerintem sokkal jobban meg volt csinálva, mint ez az új:

http://www.gametrailers.com/player/1697.html


Az új totál a TF-es, valamint a TT-től ismert LEGO SW sémára épül. Leginkább a gyenge fizika rontja le a játékot és a néhol kidolgozatlan környezet. A szabadon bejárható NY meg csak mese. Helyette kapunk egy mini NY-t. :) Mint a TF-nél is volt:

http://www.gametrailers.com/player/19139.html
Sok a hasonlóság a két előzetes között, nem?
15.
15.
felegyi
Hát vannak benne gáz "ötletek" amik minden marveles játékot csődbe vittek!PL.:Amikor ütsz látszik vmi szar a kezednél a levegőben,hozzáérsz mintha valami lökés hullámmal akarnák mutatni hogy megütötted a tagot!
14.
14.
Callation
Hát nem tom lehet hogy megveszem
13.
13.
szab92
annyira nem lessz extrta nem tom de biztos nem veszem meg :))))
12.
12.
westZsolt
Tiszta ojan mint ps2-őn (játék menett) Megint csak meg kell veni:P Mondjuk kicsit kufakult a sok gyurástol:P
11.
11.
deak91
igy első ránézésre ugyan olyan lesz mint az előző incredible hulk játék csak kicsit szebb grafikával
10.
10.
rol88
#6 igazad van. bocs hasonlitanak
9.
9.
$how
Az viszont igaz hogy a marveleltől nem jöttek valami áttörő sikert hozó alkotások.lásd; Wolverin,F4,Hulk,Szpídermanstb... (bár a 3.rész játékékba kellemes csalódás) Jah, és még ugye jön Az Iron man gamma is.
8.
8.
Halfer
A videóban tényleg jónak tűnik, de félek hogy csalóka, mint pár másik Marvel cuccnál. Pedig azok úgy alapból felkeltik az érdeklődésem, végül pedig csalódom bennük :P
7.
7.
Ryo
Sztem nagyon jól néz ki, szebb, mint a Transformers the game, azt is csak a rajongás miatt csináltam végig. Reméljük jóra sikeredik.
6.
6.
Streving
Azért a Transformers The Game elég gáz lett! Ebben azért szabadabbnak néz ki benne minden, és interaktív elsz(legalábbis remélem)!Az egyik részletben az Ben GRimm volt, mint főellenség?
5.
5.
deak91
#3: nem bale volt a hulk hanem eric bana

sztem annyira nem lesz sz@r a játék
4.
4.
Optimus Prime
#4: ja, totál Transformers The Game motor. Az épületek gyakorta ugyanazok. Azért a fanoknak biztos jó mókas lesz. Törni-zúzni szabadon.
3.
3.
meridarider
ez a játék 1 az 1ben transformers the game... sztem tök ugyanaz a motor de télleg elég szánalmas h ráüt a hummerre és eltűnikxD

2.
2.
rol88
Sztem is jobb lesz Nortonnal, bár azért Christian Bale sem rossz szinész:D
1.
1.
$how
szép,szép...de picit túl egyhangú. A Leg utóbbi Hulk, egy jó nagy csalódás volt...Remélem ez már nem lesz az. Edward Nortonnal a főszerepben pedig nem hiszem h bukta lenne...úgy h reménykedek :)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...