Prototype - honlap és a démoni Alex

  • Írta: Ghost
  • 2008. április 8.
  • Hír
Link másolása
Elkészült a Relic Entertainment áltál fejlesztett Prototype honlapja, valamint néhány új screenshot is megtekinthető a játékból.
Elkészült a Relic Entertainment által fejlesztett Prototype honlapja, valamint néhány új screenshot is megtekinthető a játékból.


A játékban Alex Mercer szerepébe bújhatunk, aki különleges erők bitrokában van. Ezek az erők, melyek hatalmassá és szinte legyőzhetetlenné teszik egyben a halálát is okozhatják - legalábbis a rá vadászóknak ez a célja. Küzdelmeink során szabadon bebarangolhatjuk New York városát, míg őrült fenevad módjára lemászorljuk üldözőinket.

Ugrás a galériához


A kiadó Sierra még nem szolgált pontos megjelenési dátummal, ám az már biztos, hogy a PC, PS3 és X360 tulajok egyaránt élvezhetik majd Alex kalandjait.

A hivatalos honlap
8.
8.
Dcrysis02
1Helyezett:Nukem Forever! 2Helyezett:Shadow Of Chernobyl 3Helyezett:?? Csúszások tényleg menők mostanában,de az évek alatt is jelen voltak lappangva,lesve mikor csaphatnak le.
7.
7.
Dr Kratos
4, Én is úgy tudom,hogy elvileg 2008 szeptember körül,de hát a mai világban a csúszás a menő ,úgy ,hogy simán lehet belöle 2009 ,nézd meg pl a Mercenaries 2 -öt ! 2007 ősz -ből lessz 2008-ősz !!!!!!!!!
6.
6.
FeroxX
kéne uj gép.. :'( ! adakozzatok adotok 1%-val hogy FeroxX-nak legyen pénze uj gépre ! *.*
5.
5.
Ghost
Előreláthatóan valamikor 2008 3. negyedévében érkezik, ha nem jön közbe valami csúszás, ahogy azt mostanában megszokhattuk.
4.
4.
kancsoka
szt az év egyik legjobbb játéka lesz!!nekem legalábbis nagyon tetszik mikorra is tervezik a mejelenést 2010 eleje van 2009 vége???
3.
3.
konzolos
nagyon állat lesz :D

ez az év nekem is erős lessz csak győzzem Ft-al, hiszen még ps3-at is kéne vennem meg tv-t :D
2.
2.
Dr Kratos
Sztem is faxa lessz ! Jó kis év elé nézünk,csak birjuk pénzel! Számomra pl legalább 10 tuti vétel jön idén !
1.
1.
felegyi
Jó lessz ez csak heggeszék még össze!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...