Hivatalosan is bejelentették a Crimecraft-ot

  • Írta: fojesz
  • 2008. április 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Már tavaly is szó esett a Crimecraft készültéről, azonban az első részletekre és képekre máig várni kellett: hölgyeim és uraim, újabb GTA-s MMO-t van szerencsém bemutatni.
Már tavaly is szó esett a Crimecraft készültéről, azonban az első részletekre és képekre máig várni kellett: hölgyeim és uraim, újabb GTA-s MMO-t van szerencsém bemutatni.

A Crimecraft egy modern nagyvárosban játszódik, amely hemzseg a bűnözőktől és a rendőröktől: a fejlesztő Vogster Interactive bejelentése szerint az atmoszféra lenyűgöző lesz, a rengeteg NPC-nek köszönhetően a játékosok tényleg egy többmilliós városkában érzik majd magukat.



A szerepjátékos elemekkel felturbózott MMOTPS-ben saját autónk lehet majd, boltokba és bankokba mehetünk, foglalkozásunk lehet. Közben bandaháborúkkal mulatjuk az időt, melynek akár békés végkimenetele is lehet a játék sajátos szociális rendszerének köszönhetően - ellenkező esetben a játék egyedi harcrendszere kerül előtérbe. Az Unreal Engine 3-mal hajtott Crimecraft 2009. tavaszán jelenik meg PC-re, PS3-ra és X360-ra.
6.
6.
dareal
a hwireden vannak in game képek is, azon cikk szerint ingyenes mmo lesz.
5.
5.
dareal
az, hogy egy játékban a verda "eredeti" avagy sem, nem a minőséget garantálja, az csak annyit tesz, hogy licenszelték a márkákat. jó példa az nfs, ritka tré játék, ritka szar az egész, kivéve a grafika. az lfs pedig iszonyat jó fizikával, vezetési élménnyel (amennyire ezt egy játék visszaadhatja) rendelkezik, a grafika meg ok.
4.
4.
Glek
Szerintem azt amit sugallni akar, azt sugallja... az elvont jövőképet. :) Amúgy nekem sem jönnek be... :D Szívesebben vennék egy mai világot. Általában a fiktív dolgok nagyon gagyik no-name fejlesztőktől... mert csak azért nem a való világot csinálják meg, mert azt sokkal nehezebb. Így meg megoldanak mindent vmi fiktív, de gagyi megoldással. :) Erre az autós játékoknál jöttem rá nagoyn erőteljesen... szal amiben nem valódi autók vannak, azt csak nagy fentartásokkal próbálom ki. Igaz ez nem vág teljesen ide, csak megjegyeztem. :)
3.
3.
LonGleY
Az a gond - mint ahogyan a legtöbb játékfejlesztőnék - hogy pont azoknak nincs ízlése, akiknek a leginkább elkélne, így kerülhet fel első pár promóképként is olyan szerencsétlen mű a netre, hogy a helyükben inkább szégyellném..



LonGleY,



Grafikusokat a játék-

fejlesztőknek mozgalom
2.
2.
metafenomÉN
Akkor már konzolra is lesz MMO?



1: Érdekes karakterek annyi szent igaz. Első ránézésre legtöbb belüllem is homlok ráncolást váltott ki...
1.
1.
Bloodrose
Ezek az arcok nem túl szimpik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...