Mercenaries - lesz harmadik rész is

  • Írta: fojesz
  • 2008. április 18.
  • Érdekesség
Link másolása
A készítők szerint a Mercenaries 2 megjelenése után rögtön nekiállnak a harmdik rész fejlesztésének - az új kiadót ismerve persze ezen már meg sem lepődünk.
A készítők szerint a Mercenaries 2 megjelenése után rögtön nekiállnak a harmdik rész fejlesztésének - az új kiadót ismerve persze ezen már meg sem lepődünk.

Szinte teljesen nyilvánvaló volt, hogy a Pandemic Studios felvásárlása után az Electronic Arts annyi pénzt húz majd ki a srácok által dédelgetett sorozatokból, amennyit csak tud. A Mercenaries 2: World in Flames megjelenése augusztusban várható, Cameron Brown (a  játék fejlesztésének vezetője) szerint a debüt után rögtön nekiállnak a harmadik rész készítésének is. A Mercenaries 2 PC-re, PS3-ra, X360-ra és PS2-re fog megjelenni - utóbbi verzión külön csapat dolgozik, s a pletykák szerint ez a változat táptalajt biztosít majd a későbbi Wii-verziónak is. A Nintendo gépére írt változatról jelenleg is folynak a tárgyalások, egyelőre még semmi biztosat sem tudni.

8.
8.
Plyx
Bocsi Xboxra rá kell keresnetek az Isohunton

6.
6.
Plyx
Szerintem már az első rész is jó volt.:)
5.
5.
Kocsis92
sajna az egyhez nem volt szerencsém konzol híján,de reménnyel látom hogy jön pc-re és szeretettel fogom elkérni egyik haveromtól majdXD
4.
4.
Metal fiú
nem is játcotam vele de nekem tetcik :D
3.
3.
huszti
Még egy óriási bukta is megeshe szóval nem kéne ennyire előre tervezni.
2.
2.
Aramisz93
Hát a Wii tényleg erősebb a ps2őnél...de grafikában még ez annyira nem mutatkozott meg.
1.
1.
brolin10
ÁÁ szerintem ne legyen wii-re.Ps2 graf:( sztem többet is ki lehet hozni a wii-böl de lehet hogy én tévedek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...