Mortal Kombat vs DC Universe - az első trailer

  • Írta: Ghost
  • 2008. április 19.
  • Videó
Link másolása
A tegnapi bejelentés után meg is érkezett az első előzetes a sokak által kíváncsian várt Mortal Kombat vs DC Universe-ből. Néhány ingame jelenetet is láthatunk.
A tegnapi bejelentés után meg is érkezett az első előzetes a sokak által kíváncsian várt Mortal Kombat vs DC Universe-ből. Néhány ingame jelenetet is láthatunk.


Sokunknak még elképzelésünk sincs, vajon milyen játék is fog kikerülni a Midway kezei közül, ám a mostani trailer kicsit világosabbá teszi, mire is számíthatunk. A videó végén feltűnő harc elég hangulatosnak tűnik, talán van remény, hogy egy merőben új, de nagyszerű Mortal Kombatot kapjunk.
21.
21.
G Logan
Hàt márvelnak jobban örülnék de ez is fasza lessz. :D
20.
20.
drip
király,zsír,atom,vagány,süti...:D várom de nagyon!! milyen fasza lesz már batmant szarrá verni sub-zeroval vagy supermant liu kangal
17.
17.
felegyi
Még jó is sülhet ki belőle! Nem mindegy hogy kinek kell szétverni a fejét??? Ha valaki útálta Batmant vagy vmelyik tagot a sok közül itt kiélheti magát!
16.
16.
metafenomÉN
12 Dehogyisnem egy egséz sorozat volt rá és egy két szám erejéig elő elő fordultak találkozáások két világ között.
15.
15.
kasy
Simán kisülhet belőle egy ütős játék is. Felegyi, ott a válasz a 12. hozzászólásban, csak annyit tennék hozzá, hogy a márka a kiadót jelentené. A DC és a Marvel a világ legnagyobb képregénykiadói.
13.
13.
wildláma
ez olyan, mintha összeengednének egy ketrecharcost, és egy kung-fust.

Jó lenne már néhány szuperhőst megrugdosni.
12.
12.
wildláma
marvel az egy szuperhős képregény márka rengeteg szereplővel pl: fantastic4,spiderman,ghostrider,ironman,x-man. a DC-az egy másik ugyanilyen szuperhős képregény márka csak itt a többi van. Pl:batman, superman, green lentörn, wonder woman ... . Ez a 2 márka ősi rivális, szóval soh nem fogjuk látni őket eggyütt.
11.
11.
Kocsis92
#7 én azt úgy értettem hogy az előttem szóló említette a pókembert mint dc-st. lehet nincs sok köze subnak és batmannek egymáshoz (legalábbis eddig) de így kezdődött az AVP-is. aztán ki tudja, a dark knight után kiderül hogy sub zero az a arnold jégembernek a fiaXD
10.
10.
felegyi
Mit jelent az hogy DC ???

Am sztem jó lessz ez! Legalább vmi újat hoznak a játékba!
9.
9.
shawn
végre egy jó bunyóós :D
8.
8.
Energie
Jól néz ki meg minden, de a mortal kombat az maradjon csak mortal kombat! Pont anno azt nyilatkozták h úgy érzik nagyon elba**ták a mortalt és az új mortal egy hagyományos mortal kombat lesz. Na ennyire kell hinni a fejlesztőknek is. Fa***ág volt belevonni batmant és a dc comicsot sztem
7.
7.
Stocc
#3: Miért Batmannek mi köze van Sub Zeroékhoz? :D Kb annyi, mint a Marveleseknek :) De lehet tévedek... :)
6.
6.
xboxparadise
Ez nagyon király.

Alig várom már hogy egy haverommal tolhassam xbox 360-on a game-t
5.
5.
metafenomÉN
4 Igen a leg nagyobb probléma hogy nem egy súlcsoport szuperman vagy a marsbéli vadász egyszerre lenyomja az összes MK figurát...
4.
4.
Kocsis92
de azért megnézém a justice league-ba mit probukál jhonny cageXD
2.
2.
lac15
sztem egy dc comics vs marvel jobban összeillene....
2.
2.
Kocsis92
a DC meg a Marvel nem ugyanaz:D pókembernek köze nincs batmanhezXD
1.
1.
tjames
A látványa, és játékmenete tényleg jónak tűnik. De miért nem lehetett egyszerűen "Mortal Kombat"? Minek kell pókemberrel vegyíteni? Vagy ez most olyan valaminek a kezdete, mint anno a Predatorok, és az Alienek összeeresztése? Azok is külön műfaj voltak anno, most meg egymásnélkül nem is léteznének :) Legalábbis egy lapon említjük őket. Most majd a Mortalos fiúk is a Marvel niverzum lakóivá válnak?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...