Grand Theft Auto 4 értékelések a GTA Hungary-n

  • Írta: Daks
  • 2008. május 7.
  • Érdekesség
Link másolása
A GTA 4 szinte hibátlanul vizsgázott a gamer szaksajtó előtt - a legnagyobb magyar és külföldi lapok értékeléseit a most öt éves GTA Hungary gyűjtötte össze.
A GTA 4 szinte hibátlanul vizsgázott a gamer szaksajtó előtt - a legnagyobb magyar és külföldi lapok értékeléseit a most öt éves GTA Hungary gyűjtötte össze.


Eszerint a magyar lapok között 98-100%-os eredményt ért el játék, viszont az olyan külföldi nagyágyúk között, mint a CVG, az EuroGamer, vagy a GameSpot szintén nem kapott 95%-nál rosszabb értékelést. A részletes listát az alsó linkre kattintva érhetitek el.

Érdekel hogy vizsgázott a GTA4?
Irány a GTA Hungary!
18.
18.
haly
hogy is ne !

nincs tökéletes játék!

még itt is a növényen csak ugy átmegy a kocsi még itt is vannak bakik!

és SAJNOS nem is olyan kevesek sőt kb annyi mint a san andreasban...

youtube-on kutassatok utána én néztem de nagyon poénosak is vannak pl mikor meggyullad niko leveti a földre magát és hempereg ..

csak a baki ott van ha lősz közbe ugy marad a fegyó hogy lő és kicsit mást ad ki az a hempergés a fegyver elsülése közben :D

NAGYON VICCES XDXD:D:D

17.
17.
Balint603
Ha kiadják Pc-re akkor se lesz kevés a bevétel...
16.
16.
Gillette
Azt hiszem a címmel minden fontos dolog el lett mondva. Azt mondjuk sejteni lehetett, hogy a Rockstar legújabb produktuma iránt nagy lesz az érdeklődés, de az első hét eladási adatai mindenkit megdöbbentettek.



A jelenleg - egyenlőre - csak PS3-on és X360-on kapható GTA IV a megjelenése óta eltelt hét napon ugyanis több, mint 500 millió dollárt jövedelmezett a Take Two számára és ez kérem szépen rekord. A GTA IV a "Minden idők legnagyobb bevételét hozó szórakoztatóipari terméke" cím büszke tulajdonosa.



Premierje napján világszinten 3,6 millió darabot értékesítettek a játékból, mellyel éppen ráduplázott a Halo 3 nem elhanyagolható adataira. Ráadásul Amerikában majdnem kétszer annyi GTA kelt el X360-ra, mint PS3-ra. Európában viszont a Sony gépére fogyott jobban a játék. A japán debüt még vár magára (ott úgyis Wii-zik mindenki), szóval Niko karrierje még koránt sem fejeződött be. És november környékén érkezik - a pletykák szerint - a PC-s változat is, mely további bankókat hoz majd a kiadónak.
15.
15.
klemid
amugy a Viking:Battle for Asgard-nak mér most jött az értékelése amikor már kipörgettem? :D
14.
14.
wolf15
Egyértelmű,h a gta4 mennyire jó játék.Csak a sok helyen kapott 100%-ot(pl. itt is :P) tartom túlzásnak.Mert tökéletes játék nincs!Lehet,h ez már ahhoz közelít,de még nem tökéletes...olyan 99,9 körüli :D

A Mafia2 is jó lesz sztem.Talán nem produkál akkor eladásokat,de a történet meg a hangulat az oda fog b@szni.Legalábbis remélem.

Hosszab és részletesebb gta teszt mikorra várható?
13.
13.
Mythic
Hát én kicsit jobban bízok a Mafiaban, mert igaz, hogy ez nagyon jó játék, de a torténet, világ abszolút nem ragadott meg. Nem vonzz a gép elé, hogy na még egy kuldit, mert most mi lesz a csávóval. Leulsz, szórakozgatsz aztán mész is mást csinálni, és abszolút nem férkozik be a gondolataid kozé. Legalábbis nekem.
12.
12.
felegyi
Azért ne igyunk előre...
11.
11.
wildláma
a maffia azért nem kap majd olyan jó pontozást, mert a GTA-nak már kultusza van.
10.
10.
ldavid
*ismered



amúgy nem lehet, csináltass magadnak
9.
9.
ldavid
nem is mered a póló szót? ruha ruha ruha.. IQ0
7.
7.
battlefield2
jo lenne ha neten lehetne rendelni

5.
5.
battlefield2
GRAND THEFT AUTO 4 ruhát hol lehet szerezni?

vagy HALO 3 masat

ha lehet?

4.
4.
klemid
én inkább a GTAIV-nek szurkolok de nemakarom hogy a mafia szar legyen legyen ugyanojan jó és azzal teljesen megleszek elégedve :D
3.
3.
BaDDevils
Hat most mit vart a nagykozonseg h naon szar lessz...???...sztem nem de remelem h a Mafia2 uti a szintjet ennek es ha lehet akko siman verhesse...:P...gyozzon a jobbik

1.
1.
klemid
az tökéletes,egyik játék se lehet tökéletes de ez azért átlagon velüli játék :D
1.
1.
klemid
az értékelés tökéletes XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...