Már biztos, hogy jön a Pac-Man mozi

  • Írta: Daks
  • 2008. május 22.
  • Cooltúra
Link másolása
Eddig csak pletyka volt, most már viszont szinte biztos, hogy készül a Pac-Man mozi. A film tervét maga a gyártó, a Crystal Sky Pictures is megerősítette.
Eddig csak pletyka volt, most már viszont szinte biztos, hogy készül a Pac-Man mozi. A film tervét maga a gyártó, a Crystal Sky Pictures is megerősítette.

A Steven Paul nevével fémjelzett Crystal Sky Pictures kerek 200 millió dollárt lobbizott össze filmgyártásra az utóbbi időben, ezt a tervek szerint 5 produkció között fogják szétosztani - írta a The Variety. A Universal Pictures-szel és a Rogue Pictures-szel közösen elkészítik a Castlevania filmadaptációját, ezen kívül filmre viszik a Losing My Virginity-t, folytatják a Hard Boiled-et, megfilmesítik Brad Thor egyik novelláját, és megcsinálják a Pac-Man mozit is!

A stúdiónak olyan produkciókban volt már benne a keze, mint a Ghost in the Shell, a Bratz, vagy éppen a Ghost Rider, de dolgozott már együtt a DreamWorks-szel, a Universal Pictures-szel, a Lionsgate-tel és a Columbia Pictures-szel is, úgyhogy aggodalomra nincs ok, biztos remek filmet csinálnak a játékból.
15.
15.
kasy
#7 Szép gondolat, de ha nem erre a filmre megy el, akkor x producer nem ide dobja be a pénzét, hanem egy másikba vagy vesz magának még egy kocsit és feleséget. De egyébkén ez alapján egy jó film költségvetését miért ne lehetne erre fordítani?Egyébként én már látom magam előtt;

Egy hatalmas sárga gömb két szemmel, egy orral és egy szájjal egy hatalmas katakombában ugrik a túl oldalra. Vörös pixelezés, lassítás, és a kamera állás, felvétel sebesség eltár az ábrázolt idővel, s így csapodik bele egy aranytallérba...
14.
14.
metafenomÉN
15#Főszerepben Vlagyimir Szerva orosz filmsztár és Pin Pong Kína büszkesége.

PixElek rendezésében 2D ben eredeti feketefehér film.És tuti a filmből játék is készülne!!! ;)
13.
13.
demon68
14: lol már látom: Pong-The Movie, 300 millió dollárba került
12.
12.
Gyurk
12: Inkább Pong mozi kéne...
10.
10.
FeroxX
én TETRIS filmet akarok ! AZONNAL !
9.
9.
demon68
ez valami vicc?:D hogy lehet a pac-manből filmet csinálni, el nem tudom képzelni
8.
8.
JcGross
Ebben az egészben nekem csak a Hard Boiled folytatása a hír. Az a film nagyon állat volt. Kínai nyelven angol felirattal néztem, de nagyon fesza volt. Remélem méltó folytatást csinálnak neki.
7.
7.
metafenomÉN
7: Ha azt a 200 milót szétosztanánk éhező országokba akkor más 200 millióért nyafoghatnánk. És ha azt is szétosztanánk nem lenne kúltúránk és még mindig éheznének az éhező országoban mert csak a tünetet kezeltük és nem az okot. Az okhoz pedig messze kevés a 200 miló és nemis lehet csupán pénzel megoldani.... . Sőtt csak segélyekkel rontunk helyzetükön ,viszont a mi leki ismeretünket nyugtatja és ugyebár nekünk más nem is kell. SZUPER OFF VÉGE :)Legyen a film az első Packman játék hangulatában, csak felülnézetben gagyi grafika... :)
6.
6.
SWBF2
Ha a Pac-Man World alapján csinálják (ma is nyomom :D ) nem lesz rossz
5.
5.
huszti
itt a példa hogy miylen szarságokra szórjuk el a pénzt. ahelyett hogy az a 200 millát szétosztanák éhezőbe országokban.
4.
4.
CB
Ez kurrvaaa nagy!!! Zsíííírrrr

Kiváncsi leszek a cuccra, Am Sonicnak én is jobban örülnék...karakteresebb :)

3.
3.
2.
2.
metafenomÉN
2#Van már belőle mese is olyan Pokemon Teletabi (ha így írják) kereszteződése. A nagyon nagy rakás Packman kaki!
1.
1.
Clayman
Ebből milyen filmet lehet csinálni? Fog futkorsni a kis sárga bogyó oszt eszi majd a még kisebb sárga bogyókat?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...