4,6 GB-ot telepít fel a Metal Gear Solid 4

  • Írta: Daks
  • 2008. május 23.
  • Érdekesség
Link másolása
Legalább 4,6 GB szabad lemezterületre van szüksége a PS3 exkluzív Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots-nak - derült ki a játék dobozáról.
Legalább 4,6 GB szabad lemezterületre van szüksége a PS3 exkluzív Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots-nak - derült ki a játék dobozáról.

A június 12-én megjelenő akciójáték már sorozatgyártásban van, így kerülhetett elő egy kémfotó a dobozáról, mely nem kevesebb, mint 4,6 GB szabad lemezterületet ír minimum követelményként. De hogy valami jó hírrel is szolgáljunk, az Official PlayStation Magazine munkatársai szerint Snake-nek lesz egy MP3 lejátszója, melybe saját számainkat is betölthetjük, így alakítva saját szájízünk szerint a háttérzenét. A PSW magazin is szállított ám infókat, ők már végigtolták a teszt verziót, és állításuk szerint kerek 90 perc átvezető film lesz benne, ami bizony nem semmi, valljuk be!
23.
23.
amd33
hát olyan soakt ne mvesztünk hogy nem lesz bár ne mrossz scím azért...
22.
22.
westZsolt
720mp-ben fut, mégis komoly a graf:P
20.
20.
dante92
Akkor mostmár biztos nem lesz 360-ra:(
19.
19.
Madd Dogg
na most h tiszta legyen. a kb 50GB-os Blu Ray lemezt kitölti, és kér még 4.6GB-ot???
18.
18.
omlas91
a 90 perc átvezető az semmi, pont elég, a MGS 3-ban (lemértem) töbd mint 4 óra átvezető volt, elég az a 90 perc is.
17.
17.
girgosz
17: ez azt jelent ezentúl lesznek tesztek ps3mas játékokról is?
16.
16.
Mr.BEAN
most nézem az 1080p vagy esetleg az i már esélytelen? nagyon kiváncsi vagyok a játékra, bár nem nagyon mozgat, ha már ilyesmi stílus akkor splinter cell, bár két külön kategória,,,
15.
15.
SWBF2
14.
14.
Ca$h
És ami a legjobb hír gyerekek, hogy ÉN fogom írni nektek róla a gigatesztet, az újonnan vásárolt PS3-am kooperációjával! =)))
13.
13.
klemid
nem video de legyen a ketönk titka :D egy havernak segitek egy játékba és ez olyan játék hogyha vki rálép a linkedre akkor kapsz pénzt meg ilyeneket és igy ide beraktam hogy legyen egy kis pénze :D
12.
12.
thomee84
"De hogy valami jó hírrel is szolgáljunk..."? már ez maga jó hír, gta 4-nél és a többinél bejött, mp3 meg nem érdekelne, nekem az a rossz:)
11.
11.
ATi0021
10: LOL XD Erre nem sok mindent lehet írni. Köszi a linket.
10.
10.
Mythic
Most beszerzel egy vinyót, 2év múlva egy kulso RAM egységet, 4év múlva már kulso grafkártyákat kotunk rá szeretett konzolunkra. Csodálatos rendszer. Azért itt is kezdenek ráérezni mivel lehet igazán lehúzni a fogyasztókat.
8.
8.
ATi0021
Na akkor 4.6GB-al megint kevesebb hely lesz a 40gb-ból. Nem baj. Lassan megfontolandó az amit minap egy YouTubeos videóba láttam. A srác vett egy PC- tápot meg egy átalapítót és egy 1Terrabájtos merevlemezt. Asszem neki a hellyel nem sok gondja lesz.
7.
7.
Dcrysis02
6.
6.
girgosz
ELÉG! ELÉG! ELÉÉÉÉG!!! NEM KELL TÖBB TELEPÍÍTÉS!!!!!!
5.
5.
metafenomÉN
2# Azért PS ről van sző 5-6 lehet telepítve a 40GB re és ha jól tudom használható külső vinyó is veszel egy 250GB et és nincs gond.

Egyébként nekem se tetszik a konzol " el PC sedése"! de a telepítést még nem látom akkora problémának.
4.
4.
DerMedve
Ez elég vicces, jön egy PS3as játék és mielőtt megjelenik ennyit kell telepíteni, ez lesz legalább 1 óra (jó most nem írátok), nem karjátok odaírni azt is hogy mekkora szívás hogy telepíteni kell?
3.
3.
Mr.BEAN
hát ugye a blu meghajtónak, ami a ps3-ba van, ez a nagy hátránya(az egyetlen), iszonyat lassú, és ezért kell a telepítés, soníéknál biztos osztottak szoroztak és ez volt a legjobb megoldás...
1.
1.
metafenomÉN
"90 perc átvezető film lesz benne, ami bizony nem semmi, valljuk be!" ezek az adatok remélhetőleg a Blu kihasználásból következnek
1.
1.
Mythic
Hát én nagyon sajnálom, hogy a konzolok is elment ebbe a telepítgetos irányba. Elvesztik lassan azt a egyszeruséguket, ami egy PC-vel szemben nagy elony volt. Már itt is lehet lesni, mennyi helyem van még, jaj most csinálni kell helyet, de mit toroljek??? Régen betetted a lemezt és mentél játszani, maximum a mentéseknél kellett odafigyelni, de azért messze nem volt ilyen a helyzet mint most. Van hogy órákat várni, és az átlagos 20GB-os HDD-re lassan 3-4 játéknál tobb nem is fér. Én személy szerintem nem a 5-10 órás játékokat szeretem, van 1-2évig nyomok egy játékot is akár(PES, Forza). Orulok, hogy az Xboxom esetében még nincs ilyen probléma, de félek a kovetkezo generációk, már nem sokban fognak eltérni a PC-ktol.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...