Beárazták a Guitar Hero IV: World Tour-t

  • Írta: Daks
  • 2008. május 26.
  • Biznisz
Link másolása
A GameStop internetes áruházban már előrendelhető a Guitar Hero sorozat negyedik epizódja, az éneklős, dobolós, gitározós World Tour.
A GameStop internetes áruházban már előrendelhető a Guitar Hero sorozat negyedik epizódja, az éneklős, dobolós, gitározós World Tour.

Korábbi képek a galériában

A minden kiegészítőt tartalmazó játékcsomag PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii-re 189 dollár (119 euró) lesz, míg a PS2-es verzió valamivel olcsóbban, 179 dollárért (113 euróért) vásárolható majd meg idén karácsonykor. Érdekesség, hogy az ehhez hasonló Rock Band játék az Egyesült Államokban 169 dollár (107 euró), míg az Európai Unióban felháborítóan drága, 240 euró. A számok ismeretében gyorsan utána lehet számolni, hogy melyik csomagra érdemes beruházni - lakjunk akár az USA-ban, akár az EU-ban.
7.
7.
kenny22
5: te is sok kötekedős hülyéhez tartozol?
6.
6.
torppapa5
4: Kösz, most már értem.
5.
5.
ThurGrek
A fényév az távolságbeni mértékegység, semmi köze a pénzmennyiséghez.
4.
4.
Daks
szokott lenni olyan hogy kulon a jatek es kulon egyesevel a kiegeszitok, a mostani arak a bundle csomag arai, vagyis jatek + minden kiegeszito egy nagy csomagban.
3.
3.
torppapa5
Ezt most nem értem. A játékot külön kell majd megvenni? Vagy benne lesz a játékcsomagban is?
2.
2.
demon68
hm tehát eu-ban potom 60 ezer forintért megvásárolható a rock band, a hülyének is megéri. és guitar hero 4 amcsiknál 30 rugólesz. hát köszönöm de nekem nem ér egy játék se 30, se 60 ezret
1.
1.
kenny22
Lakjunk az USA-ban, mert ott nagyok a fizetések és fényévekel olcsóbb minden! pffff...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...