Immáron hivatalos: nem lesz PS3-as Red Alert 3

  • Írta: Daks
  • 2008. június 5.
  • Gyászhír
Link másolása
Tegnap vonakodva számoltunk be róla, most viszont immáron hivatalossá vált az infó, miszerint nem lesz PS3-as változata a Red Alert 3-nak.
Tegnap vonakodva számoltunk be róla, most viszont immáron hivatalossá vált az infó, miszerint nem lesz PS3-as változata a Red Alert 3-nak.

A Command & Conquer: Red Alert 3-at korábban PC-re és a két újgenerációs konzolra is bejelentették, azonban most mégsem lesz PS3-as verzió - legalábbis egy jó ideig. A rossz hírt Jonathan Goddard, az Electronic Arts PR menedzsere is megerősítette, ahogy ő mondta "az EALA szünetelteti a PS3-as átiratot, és a másik kettőre koncentrál". A játék két megmaradt változata, a PC-s és az Xbox 360-as idén ősszel, egyszerre érkezik.
10.
10.
xGyuri
én megértem ezt a lépést.

X360-at már ismerik, PS3-ra még nem fejlesztettek (ők) stratégiát, és elnézve azt a 15perces demonstrációt, akkor Októberig van még min javítaniuk, és nagyon szűkös az a határidő. és 2-re egyszerűbb lessz a fejlesztés, és inkább adjanak ki 2 jó verziót mint 3 silányat
9.
9.
Micro Face
Nem tom hogy fogom kibírni őszig
7.
7.
LiMiT
9: Pontyosan!! :D



Inkább töröljék a PS-est mint a PC-st! Meg amúgyis...hallottál már stratégiáról ami csak PS3ra jött ki? Mert én még nem!(sry ha van ilyen, én nem tok róla :D )
6.
6.
Gula
előbb lessz piros hó, minthogy egy stratégia 3 bejelentett platformjából pont a pc set töröljék :D
5.
5.
Metal fiú
akinek ps 3 anak szar lehet :D

4.
4.
Vincenzo
Miért pont a PS3-mas verziót kellett törölni???Mért nem a boxosat v a pc-set törölték???..érdekes módon mindíg a PS3 játékok késnek/törlődnek:S
3.
3.
girgosz
Azért fura h egy stratégiai játék nemm jött ps3ra még. Elvileg jön most a Civilization Revolution és majd az EndWar, azt aláírom konzolon nem lehet straégiát de pl az EndWar full hangvezérléses.
2.
2.
westZsolt
eccer majd csak eljőn végűlis idő az van hisz mire végig toljuk a Metal Geart vagy aki amit(amiket) De lessz az a lényeg :D
1.
1.
Daks
adom. de minden kulfoldi nagy mag ugy szamolt be rola hogy cancelled, na meg aztan tudjuk hogy mennyire szeretnek mellebeszelni meg kozmetikazni a pr-esek. en drukkolok neki h legyen, jo kis game!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...