Alone in the Dark - a mozgásérzékelős irányítás

  • Írta: Ghost
  • 2008. június 14.
  • Videó
Link másolása
Próbáltad már elképzelni, vajon milyen lehet a Nintendo Wii-re keszülő verziója az Alone in the Dark című játéknak? Ha nem, akkor most itt a lehetőség, hogy megcsodáld!
Próbáltad már elképzelni, vajon milyen lehet a Nintendo Wii-re keszülő verziója az Alone in the Dark című játéknak? Ha nem, akkor most itt a lehetőség, hogy megcsodáld!


Remek lehetőségek lakoznak a Wii mozgásérzékelős kontrollerjében, és ezt a hat nap múlva megjelenő Alone in the Dark be is bizonyítja. Zseblámpánkat, autónkat, fegyvereinket, mind a mozgásérzékelős vezérlővel irányíthatunk, nem is akárhogy. Fantasztikus megoldás, hogy a kontrollert magunktól elhúzva tudjuk kinyitni kabátunk, ami az inventory is egyben. Mindenképp érdemes megtekinteni a videót, remek lehetőségek rejlenek még a Nintendo konzoljában, ha grafika terén nem is, de a vezérlés szempontjából biztosan.
20.
20.
coderman
Pc-n adni fogja úgy érzem :D
19.
19.
Asher
Hát nekem annyira nem adaj így elsőre. Kicsit babrás játék közben lengetni a karod jobbra-balra, és ahogy elnézwm azt ülve nem igazán lehet játszani. Szóval nem adja.:)
17.
17.
Ghost
#8: Európaszerte 20-án jelenik meg, az Egyesült Államokban pedig 24-én.
16.
16.
Rod
pinksheep:

Aki a sztori miatt tolja a Mariot, annak egészségére :DDD

Próbálj egy Mario Galaxyt, állítom nem tolnád ki 1 hét alatt, annyira nehéz.

Ha a sztori érdekel: Zelda, Metroid.

Ha egy betegesen kidolgozott verekedős játék, akkor meg Smash Bros. Brawl.



Úgy látom grafikailag NAGYON RONDA a Wii-s verzió, de hogy az élvezeti faktor ezen a konzolon lesz a legmagasabb, az tuti!
15.
15.
K.G.
10: Jó lenne....lenne....
14.
14.
pinksheep
Irhatok e-mailodra egyébként félig meddig félre értés a WoW-os téma . Egyébként anyi a gond hogy b@lf4sz voltam ( az PÜ-vel kapcs.)
13.
13.
metafenomÉN
11-12#

Van mikor megkérdezek valakit mozi után . "Na mitszólsz hozzá?" "Hát nem nagy dúrannás nem szólt semmiről kicsit se gondolkoztatott el nem volt semmi sztorija...) És egy filmen nem mindig az a dolga hogy elgondolkoztason hanem egyszerűen csak szórakoztason legyen egy olyan sztori amit bárki megért ne is bonyolítsuk tovább és teremtsünk egy valamien szempontból izgalmas érdekes világot... SZVSZ.



Pont ettől a bugyuta sztoritól Márió... hazajövök szét dúrran a fejem megiszok egy sört máriózok várom hogy lemejen a nap és bulizunk haverokkal . Hétvégén mikor vanrá időm és több energiám játszok valami komolyabbat pl Boxon, szerintem ezzel még sokan vannak így.



itt egy mail cím ha gondolod ide is írhatsz



metafenomen@freemail.hu


De ha leírod mi a gond a privátal lehet tudunk segíteni...

12.
12.
pinksheep
Privátot meg nemtudok küldeni emiatt a f0S rendszer miatt :@@@@@@
11.
11.
pinksheep
7. én is toltam mariot ( na nem husz éve , picit kevesebb ) és már akkor is bugyutának éreztem a story-t . Mentsd meg Prince #3-at mert Browser ( vagy browser Jr. ) elrabolta . Azta . Komoly sztori , tiszta AvP.
10.
10.
Metal fiú
hat nap és demo szerintem
9.
9.
metafenomÉN
4# Próbáltad már Mario Galaxy-t? Mert szerintem hatalmas játék lett! és a Wii egyébként is nagyon kellemes kis kikapcsolódás még ha többen is vagyunk House of the Death lll , residen is jók... ezeket próbáltad? "ha valamihez nem értesz ne beszélj róla mert elég kellemetlen lehet ."

Jut eszembe pink küldtem neked privát üzenetet lehet nem vetted észre de ha igen csak nem akarasz válaszolni akkor légyszi csak egy "ok de ne zavarj " üzenetet küldj már vissza köszi.



Egyébként szerintem nagyon jó lehet Wii-n De SZVSZ lehet először PS3-on tolnám végig ;)

8.
8.
coderman
Milyen 6 nap? 24-én jelenik meg vagy nem ?
7.
7.
Aramisz93
#4: Nem értem azt , hogy a Mario miért lenne gyerekes...nem gyerekes hanem egy vidám játék, ami komoly történettel rendelkezik és nem arról szól, hogy mészároljunk le egy hadsereget. És pont hogy nem gyerekeknek készült, hanem azoknak a felnőtteknek, akik 20 éve voltak gyerekek. És akkor mindenki Mariozott, és nem Codozott mint ma. És ezt sajnos meg is látszik.
6.
6.
Kocsis92
Kambodzsai bevándorlók életére esküszöm hogy ezt meg fogom venni:D
5.
5.
klemid
Az auto irányitása az egy kicsit furcsak!(nekem PS3-am van) :D
4.
4.
pinksheep
Wii legnagyobb cime nem lehet más csak Mario . Mivel egy gyerekes , gyöpös mariofan rétegnek készülnek (leginkább) a játékok , egy ilyen igényes horror nem lehet nagy durranás . Ameddig nincs benne feltünöen sok müvér , tini horror , és anime elemek nem lehet sikeres játék !
3.
3.
k_mark93
Nem rossz!!!Nekem eltartana egy ideig ez a fajta irányítás megszokása,de nagyon ötletes!Ha nem szúrnak el valamit a fejlesztők,akkor ez a játék a wii legnagyobb/legjobb címe lehet!!!(persze ez más platformokra is igaz!):)
2.
2.
westZsolt
Nagyon Komoly :D a csávó a végére Tuti jól megizzadt XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...