Új Halo játékot jelentenek be az idei E3-on?

  • Írta: Ghost
  • 2008. július 4.
  • Pletyka
Link másolása
A Sarcastic Gamer értesülései szerint az idei E3 nagy meglepetést tartogat a Halo rajongóinak, mert a fejlesztők egy teljesen új játék bejelentésére készülnek.
A Sarcastic Gamer értesülései szerint az idei E3 nagy meglepetést tartogat a Halo rajongóinak, mert a fejlesztők egy teljesen új játék bejelentésére készülnek.


Az Xbox legjobb FPS játékának kikiáltott Halo megannyi rajongót szerzett magának az évek során. A harmadik rész rekordokat döntögetett az eladásokat tekintve, ám ezzel le is zárták Master Chief kalandjait. A pletyka szerint az E3 keretein belül egy teljesen új Halo játékot jelentenek be, amelyben már nem fog szerepelni az előző részek főhőse. Hogy mennyire bizonyul igaznak a pletyka, azt a július 15-e és 17-e között megrendezett Electronic Entertainment Expo rendezvényen megtudjuk.
9.
9.
Aramisz93
#6: DE DE DE...hát van jobb méghozzá Gordon Freeman alias " feszitővas " XD na mindegy nem akarok én ezen vitatkozni...kinek a pap kinek a papné hát szerintem ha be lesz jelentve egy új Halo, akkor az biztos nem fps lesz. A Halo Wars-t már bejelentették, tehát RTS sem...lehet hogy MMO? :O Mondjuk az szerintem egész jó lenne...Halo világ Halo szereplők
8.
8.
Bins
#2 hát igen.. a halo story utánozhatatlan sztem is olvass utána. tök zsír lenne ha lenne új része..! de rem csakis 100% FPS lesz.. akkormeglesz a filing mert végülis master chief csak a trailerekből fog hiányozni, de a mozgás meg a látvány maradhat ugyan az. am is nagyon sok lehetőség van még a haloba. szal sztem egy ideig még lesznek új halo játékok.. na csak ennyi és várjuk....:)
7.
7.
Fight!
7:

Hát, tuti nem fogják de reménykedni lehet :-D

Am jó lenne...

6.
6.
Glek
2# Hát akkor bizony te nem ismered a történetét. :) Halo univerzumnál nincs jobb. Maximum Starcraft, de engem az nem fog meg annyira. Még nagyon szeretem a Warcraftot, de az meg fantasy, szal nem egy kutya. :)

5# Hát azért ezt én nem mondanám... az hogy egy kettészakadt űrhajón lebeg egy állítólagos gépbolygó felé... nem épp a legjobb lezárás. :)
5.
5.
pinksheep
Teljesen érthetö hogy kihagyják belöle Master Chiefet hiszen elég jol le lett zárva... Egy másik szereplövel sokkal jobb lehet!
4.
4.
Gonzantinus
MC nélkül? Értelmetlen.
3.
3.
[HUN]ter
nem lesz master chief ? az már nem is halo
2.
2.
MT Raze
A történet nem épp páratlan és kicsit sablonos is... viszont a fíling annyira odavág h nem is kell hozzá komoly sztori :) A csapat alapú biszbasz meg jó ötlet lenne
1.
1.
Glek
KIZÁRT!!! Hagytak kiskaput folytatásnak... álá credit utáni outro. :) Lenyakazom őket, ha nem lesz benne MC. Nem (csak) azért szerettük, hogy forradalmi, már ha forradalmi. :P Hanem a PÁRATLAN történet és fíling. Inkább mostmár az egyszemélyes Flood és Covenant darálót kéne félretenni, aztán jöjjön egy csapat alapú Spartan móka. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...