BioShock PS3 - a Digital Extremes segítségével

Link másolása
A 2K games bejelentette, hogy leszerződött a Digital Extremes-szel, hogy azok segítsenek a folyamatban lévő PS3-as BioShock készitésében.
A 2K games bejelentette, hogy leszerződött a Digital Extremes-szel, hogy azok segítsenek a folyamatban lévő PS3-as BioShock készitésében.


A Digital Extremes székhelye London, ahol már 15 éve fejlesztenek játékokat. Ismertebbé azután váltak, hogy az Epic Games-szel közreműködve létrehozták az Unreal sorozatot. A nemrég kiadott Dark Sector-ból nyert tapasztalataikkal, a 2K Games-szel társulva mindent megtesznek, hogy a legmegfelelőbben optimizálják a PS3-as BioShock-ot, hogy az egyedülálló élményt nyújtson minden PlayStation-tulajnak. "Mikor a 2K Games felkeresett minket a PlayStation 3-as BioShock ügyében, nem kellett sokat gondolkoznunk" - mondta James Schmalz, a Digital Extremes alapítója. Minden percet kihasználva a két fél hajthatatlanul dolgozik, hogy a játék a PS3 által kínált összes lehetőséget kihasználja - az átirat megjelenése 2008. októberében esedékes.
14.
14.
[HUN]ter
anyád a szar te kis hulye ez a residet evil 4 5-nél sokka jobb
13.
13.
G Logan
Nekem tutti nem kell ez a szar ha parás játékot akkarok inkább silent hill 5
12.
12.
watto
a fear-ben se sok para volt.. tiszta véres hent volt
11.
11.
klemid
Én nemtom de talán a Jericho-ra hasonlit.Ottis ijen képeségeid vannak(mogyuk csak abban haonlit a töbiben nem)
9.
9.
Raviel.The.End
#7 Teljesen egyedi hangulata és története van! Észméletlen játék! :) És szerintem egyátalán nem parás,legalábbis nem olyan mint a FEAR! :D

Kötelező vétel!!! :)
9.
9.
K.G.
Az tuti! Ha ész nélkül akarsz hentelni szétszednek, de nagyon gyorsan.
8.
8.
felegyi
7# Aligha! Semmihez sem lehet hasonlítani, ölni kell benne fegyverekkel és a képességeiddel egyaránt de nem hentelni kell benne!
7.
7.
Pain
Én nem ismerem a játékot, de amit hallottam róla az alapján örülök, hogy jön PS3ra. Valaki meg tudná mondani, hogy mihez lehet hasonlítani? Olyan mint a FEAR? Mert akkor biztos fasza.
6.
6.
Glek
5# Hát ennyi idősen én is paráztam. :) Amúgy én örülök, hogy ti is kipróbálhatjátok. ;) Fergeteges játék. Olyan hangulata van... :O
5.
5.
bobby
tutti vétel! csak az a baj, hogy én parázok az ilyen hangulatú játékoktól... játszottam vele, egy keveset, de inkább ps3on tolom végig! :)
2.
2.
tOMiiiiK@
1: Az már csak hab lenne a tortán, de ha teljes áron jelenik meg, akkor is tuti vétel lesz!
1.
1.
battlefield2
ez is ákcios lesz? 12000 ft mint a lost planet ps3 változata?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...