Mortal Kombat vs DC Universe - brutális küzdelem

  • Írta: Ghost
  • 2008. július 6.
  • Képek
Link másolása
Az új képeken megcsodálhatunk néhány csatajelenetet, amelyekből a Mortal Kombat epizódokra jellemző brutalitás sem maradhat el.
Az új képeken megcsodálhatunk néhány csatajelenetet, amelyekből a Mortal Kombat epizódokra jellemző brutalitás sem maradhat el.

Amikor bejelentették, hogy a Mortal Kombat vs DC Universe T for Teen besorolást kap, sokan szomorúan vették tudomásul, hogy le kell mondaniuk a literszámra folyó vér látványáról. Nos, ez így is van, de azért a brutalitás nem maradhat el a játékból. Az új képeken, néhány harcot csodálhatunk meg, ahol törnek a csontok és folyik a hősök vére. Úgy tűnik, a sorozat kedvelőinek nem kell majd egy sokkal visszafogottabb játékkal megelégedni, mert még így is a harcokról és a látványos kivégzésekről fog szólni a Mortal Kombat vs DC Universe, amelynek megjelenési az év végén várható.

Ugrás a galériához

37.
37.
cemi
Hát nem tom, én anno nintendon kesztem el a mortal 2-öt, és azota probálgattam a részeit volt csalodás és nem is.de ez nagyon jó ötlet sztem, mert a dc-s hösök is brutálisak a maga nemükbe de ha besimitják az MK világba hát zoral lesz.már nagyon várom hogy kidobják, a videok alapján szép gaffja lesz a gammának, élményben a doa mármint pályák interaktivitása, .áááá kész ennyi ku*vára várom már
36.
36.
zso666
Szerintem le alázzák a Mortalt.A Mortalt miden gamer ismeri,talán brutalitása,és látványossága volt a megnyerő sokak számára,ezzel szemben azok a szuper heros hulyeségek egyáltalán nem olyan izgalmasak és brutálisak,nem méltóak a Mortalhoz,Dehát drága Ed Boon-unk minden hülyeségre képes a pénzért.
34.
34.
Lachgas
ez olyan mintha a tejet meg a barackot összeteszed és 1xre lenyeled, azaz összefosod magad tölle na ez is ilyesmi hatással van most rám mert h az MK-t a DC-vel összetenni...... hát nem is tom!!! nem az én esetem meg..... na mind1 nemakarom azokat akik PRO-val támadják a Kontrás elenfeleket megbántani vagy kihivni öket harcra h most mi a jo ??? ja meg ennyi erövel meg a pénzel amit belefektetnek már csinálhattak volna olyat is h Harry Potter és társai a hösök az MGS4-be az öreg Snake meg már rég nyugdijba vonult :D (vagy a tomb raider-be Larát lecserélni a Potter kölyökre ráráncigálni 1 tangát és bevágni h "erigy, bugdácsolj végig a game-en és lóbáld a pálcád" ) :D:D:D:D
33.
33.
G Logan
Szerintm is a shaolin monks volt a legjobb mk, a deception meg a armagedon arcade része tényleg nem ujult inkább a armagedonál is a conquest re adtak. a deadly alliance még jó volt mert a 4 után hatalmasat fejlödöt, a másik csak ennek a tovább fejlesztett verzioja volt.
32.
32.
tommy93
31.
31.
alister
figyelj lace009! Játszottam képzeld el mindegyikkel és a shaolin monks-ot azért nem írtam, mert az conquest játék volt és nem csak egymás elleni fight! És nem azt mondtam h szar a másik három, hanem azt h semmi különbség nem volt köztük! Barom!Attól h valaki leírja a véleményét még nem kell egyből neki ugrani ember. Pont az ilyen idióta faszokat basztam ki a Volt fesztivál területéről is a múlt héten! Egyből neki a másiknak...tipikus agyatlan MÉLYMAGYAR!

De hála istennek vannak még értelmesek is!
30.
30.
laca009
aliaster ki hagytál egyet a sorolásbol a shaolin monks-t de igen is VOLT KÜLÖNBSÉG AZ ÖSZES KÖZT ja és te fogadok hogy még egyszerse játszottál a régiekkel csak most tudod meg hogy lesz új és akkor fúú be nyögök vamit a forumra hogy én is ott legyek a nagy fiuk közt...
29.
29.
alister
Grafikailag már jobban néz ki mint a az előző 3 mortal.....a deadly allience-t, deception-t, armageddon-t meg kiadhatták volna egyben mert semmi különbség nem volt köztük! Amúgy ez meg nem lesz rossz
28.
28.
Kocsis92
#24: És ha nekem az a véleményem hogy hülye?:D akkor is csak leírtam a véleményem szal...



Am MK. A shaolin monksra még aztmondom hogy az télleg hozott újítást.De amik előtte voltak, azok már teljesen ugyanazok voltak. Én még mindig azt gondolom, hogy jót fog tenni ez a kis vérfrissítés. Ha meg nem tetszi ka DC, nem játszol DC-s karakterekkel aztán készXD.Továbbra is azt mondom, számomra tuti vétel, és biztos vagyok benne hogy siker lesz... mert így nem csak a véééér fanok fogják megvenni mint eddig, hanem mondjuk superman,batman rajongók:) Ami azért lássuk be, nem kevés:D
27.
27.
tommy93
32: Tök mind1 hogy az vagy nem az.Én csak azért irtam mert látom egyesek nem látják a lényeget.És a többi verekedös játékot mint Tekken stb az már más tészta de azokat is szeretem.Szerintem amit a Midway most elöhozott nagyon is jó!
26.
26.
Aramisz93
#31: "Mielött valaki nem értené miért került Marvel hösök a uj MK-ba..."



Ez nem Marvel.
25.
25.
tommy93
Mielött valaki nem értené miért került Marvel hösök a uj MK-ba...

Már jorég nem csináltak uj MK részt és sztem a Midway és csak gondolkodhatott hogy most mi legyen valami uj sztori,ötlet.Képtelenek voltak benézni Warner Bros-ba és voálá.Elöjött az ötlet hogy mi lenne ha az MK világ összecsapna a DC univerzummal?Hát gyerekek nem hangzik rosszul?Akinek megmég mindig ez nem tettszik azt már csak sajnálni tudom hisz ha még mindig nem furdaltak volna ki valami ötletett sztem máig is gondolkodnának milyen legyen az uj MK rész.Logikus...
24.
24.
Aramisz93
Persze nem azt mondtam, hogy a Tekken meg a Soul

Calibur rossz játékok. Nagyon is jók. De nekem a Mortal Kombat a király, és ha cenzúrázni fognak benne pár dolgot, akkor azt nagyon sajnálni fogom. Ez szerintem megint azért lesz, hogy Ausztráliában meg Németországban, plusz az ilyen helyeken ahol be szokták tiltani a játékokat, ott ne tiltsák be.
23.
23.
felegyi
Sztem is kell egy kis új a MK-világába! 7-részen át semmi forradalmi nem volt benne, legalább a DC hőseivel is verekedhetünk. Nekem már ennyi bőven elég!
22.
22.
Pain
nagyon jók a kivégzések. bocs a hibáért
21.
21.
Pain
21: Abban egyetértek veled, hogy ez elég gagyin néz így ki, de azt mondani, hogy lealacsonyodik a Tekken szintjére...A Tekken sokkal összetettebb játék mint az MK. Minden karakternek egyedi harcstílusa van már az elejétől fogva, jóval több lehetőség van a harcra benne. Az MK egyedüli látványossága a kivégzésekben van bár azt meg kell hagyni, hogy azok nagy f@szák. Az MKból ami még hiányzik azok az olyan videók ami a Tekkenben van mikor adott karakterrel végigjátszod a story módot. De nem hiába a Tekken a verekedős játékok királya!
20.
20.
Kocsis92
#21: kezdjük úgy mind megvanXD. Még mindig ugyanaz a véleményem... nem a vér miatt jó az mk...
19.
19.
Aramisz93
#19: Köszönöm. Látom te még nem játszottál Mk-val. Ha ebbe nem lesz sok vér, és brutális kivégzések, lealacsonynodik a Tekken meg a Soul Calibur szintjére persze azok is jó játékok, de Mk-k
18.
18.
kasy
Úgy látom néhányan itt elégé be vannak gyöpösödve. Vagy télleg ez kéne mindenkinek? Semmi új, semmi változás. Simán kiadni a MK1-et minden évben más grafikával... Vagy mi kell akkor? Mintha nem lehetne tudni, hogy mára a casual játékosok vannak feltörekvőben, nekik meg igenis ilyen játék kell. Valszeg mert ők már kezdik unni az első részt.
17.
17.
Kocsis92
#18: hát te hülye vagy...
16.
16.
Aramisz93
#12: Son Goku-nak semmi köze a DC-hez.



#10: Mknál kell, mert vér nélkül nincs jó Mortal Kombat...Superman-t legyőzni azért keménydió lesz XD
15.
15.
Spaceghost
Uhh ez nagyon gagyin fest :( Valahogy abszolut nem illik össze a két világ. Ezeken a képeken látszik is hogy a fejlesztők nem bírják megvalósítani azt amit elképzeltek.
14.
14.
G Logan
Ugyan olyanak tünik mint a elözönyolc rész remélem hamar kiadják.
13.
13.
Kocsis92
DarkSoul, amit leírtál két játékot az pont mint az MK, alig hasonlít az előző részekhez:D. Am gyerekek, mivel a ps tökéletesen moddolható, 1 max 2 hónap és kijön a véresebb peccs aztán kész:D
12.
12.
klemid
Ahogy elnézem a gameplayt nagyon jó :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...