Prince of Persia: Prodigy - képeken a Herceg

Link másolása
Új képek érkeztek az idei év végén megjelenő Prince Of Persia: Prodigy-ből. A képeken láthatunk közös harcokat, mozdulatokat.
Új képek érkeztek az idei év végén megjelenő Prince Of Persia: Prodigy-ből. A képeken láthatunk közös harcokat, mozdulatokat.


A Herceg női segítője segítségével veszi fel a harcot a gonosz erők ellen, amelyek az életére törnek. Nem lesz hiány akcióban, izgalomban és remek történetben sem, ha hihetünk a fejlesztőknek. A Prince of Persia: Prodigy megjelenése év végén várható.

Ugrás a galériához

13.
13.
watto
a környezet is rajzos.. sztem a társ jólesz :)
12.
12.
Obi1
Uhh, hát ez nekem nagyon nem tetszik. Hogy ha egyszer rajzflmes stílusban csinálták meg a karaktereket, a környezet miért maradt sima? Hát döntsék már el hogy mit akarnak. És minek tesznek be a herceg mellé egy társat? És miket szórnak ezek az ellenségekre, erőgömböket? Ubisoft, miért?Miért?
11.
11.
torppapa5
10.
10.
Dcrysis02
Lécci ne kezdjed.Azt csinálsz vele amit akarsz.Felőlem hálhatsz is a konzoloddal az sem érdekel,szóval miért érdekel mitcsinál más a Pc-jével?Menj és jácc..
9.
9.
josydoom17
mehet a PC a levesbe, emberek a PC nem Játékra való, arra ott a konzol
8.
8.
aSYx
jó lesz ez..:) bár eddig poppal mindig ps2n toltam, most sztem a pcn a sor:D
7.
7.
csucsy5
Sztem jó lessz ez a játék:Dgaz hogy nem játszok vele de sztem fasza lessz!:D
6.
6.
Ghost
5.
5.
Ghost
Szerintem a videó, ha gameplay videó lesz, akkor sokat elárul a játékról. Nekem szívügyem, hogy mi történik vele, mert a kedvenceim között van a PoP trilógia, és nekem személy szerint tetszik a cel-shaded grafika is. Ubisoftban eddig nem csalódtam, remélem ezután sem fogok.
4.
4.
wolf15
Nem is tudom...biztos,h jó lesz meg minden,de kicsit félek tőle.Az előző pop-okban az idő homokja és a keleti hangulat volt az,ami magával ragadott és tette a játékot izgalmassaá és élvezhetővé.Ebben nem igazán látom,h mi lesz az,ami majd megfog...

De majd akkor mondok végső itéletet,ha kipróbáltam:)
3.
3.
Ghost
maxy182: Tudok róla, rossz helyre töltöttem fel a képeket, és azért vannak ott. Hamarosan törtlésre kerülnek.
2.
2.
josydoom17
nah a call megmutatta magát, PFFFFFFFFFF...., de vároma a gameplay-t, az lesz a tuti
1.
1.
maxy182
Csak szólok, h a Warhammer 40K képei is a Prince of Persia galériájában vannak... Érdekes... Amúgy a játék sztem jó lesz, kíváncsi vagyok ezzel a némberrel milyen mutatványokat lehet majd csinálni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...