Yoda vs. Darth Vader a Soul Calibur IV-ben

  • Írta: Daks
  • 2008. július 28.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Xbox-osok Yoda, míg a PS3-asok exkluzív Darth Vader karaktert kaptak a Soul Calibur IV-hez. Elképzelhető azonban, hogy nemsokára összeereszthetjük őket!
Az Xbox-osok Yoda, míg a PS3-asok exkluzív Darth Vader karaktert kaptak a Soul Calibur IV-hez. Elképzelhető azonban, hogy nemsokára összeereszthetjük őket!

Na nem a két konkurens konzol közötti cross-platform multiplayerről van szó, az egyelőre még csak szép álom, a pletykák szerint viszont DLC-ként mindkét karakter elérhető lesz a másik tábor számára is. Az Xbox-osok így Vadert, a PS-esek pedig Yodat szedhetik le a netről, epikus Star Wars csatákat játszva például az egyik, szintén a filmről mintázott pályán. A két Csillagok Háborúja karakter csatájáról kép és videó is érkezett, utóbbit viszont sajnos törölte a YouTube.
20.
20.
joci07
Kérlek titeket mondjátok meg nekem hogy lehet x360-ra megszerezni Darth Vader-t mert már nagyon ideges vagyok,hogy megcsináltam mindent és mégse adja be köszi előre is
19.
19.
watto
na kipróbáltam a játékot x360-on, háát, nem vágtam földhöz magamat... sőt, ritkán csinnálok ilyet de konkrétan ordítottam annyira felidegeltem magam a szaros gépi ellenfelen hogy megse tudok mozdulni úgy megöl... (Darth Veder tanítvány)



Yoda az nemolyan rossz, nagy előny hogy kicsi a mérete és betud sebezni sok helyen.



a story az nagy lol lett, kb megölsz 13 ellenfelet és végigvitted xD de az a jó hogy minden egyes karakternek (kb 34 darab) már rövid storyja van és más helyszíneken játszódik, röviden ennyit tudok írni, nem sokszor fogom visszatenni a gépbe az tuti
18.
18.
Gula
jobban örűltem volna ha a realitásnál maradtak volna (mármint a star wars realitásánál) és nem yoda VS darth vader

hanem inkabb yoda vs darth sidius (sötét nagyúr)

a film szerint darth vaderel kb annyira van vele az aerő mint obi wan al

csak annyi hogy darth vader közkedveltebb
17.
17.
G Logan
Én olvastam egy pletykát kéthette hogy a ps3 verzioba benne lessz kratos a gow bol. eröl ki mit tud?
16.
16.
laca009
14 de én karater crealoval értettem ugy mint a 3-ban bármelyik konzolon meg lehetet csinálni és most legalább jobban ilik majd a konzolhoz a katakter
15.
15.
itt is egy link:

http://www.videogamesblogger.com/2008/05/18/official-soul-calibur-4-character-list.htm
rosszul emlékeztem, 34 kari + 50 saját belátás szerint készíthető.

jóféle :)
13.
13.
R2D2 nem lesz, sem Grievous.

SW karikból benne van a Yoda/Vader, az Apprentice - ő a Vader tanítványa, ill később mint letölthető tartalom X-re Vader, PS3-ra Yoda.

így is van vagy 32 kari+ star wars 3; és akkor még nem is beszéltünk az egyéniekről - amiből 50db-ot lehet gyártani....
12.
12.
pjoco
Amire te gondolsz az a Supermariobros!
11.
11.
laca009
a soul calibur 4 wii-s változatában az összes klaszikus nintendo hös benne van aszem nem biztos!!!! (pl. mario luigi peach meg iiyesmi:)
10.
10.
wildláma
én kinézném a készíttőktől hogy at R2-val a meccs elején áttváltozik vmi durva harcirobottá, és úgy öljük az ellent, egyébként R2D2 és Anonymus taníttvány is el lesz osztva a ps-xbox közt, vagy ez csak véder és yoda?
9.
9.
laca009
ez nagyon loler xD nagyon szép kidolgozás a soul calibur 4 készitö csapatának igaz elistmerésem szerintem jobb grafja van mint a az mk vs dc-nek
8.
8.
MetalLord
Griveous jobb lenne! :) Olyan menős lézerkardforgatós trükköt jó lenne csinálni vele :)

9: LOL
7.
7.
Aramisz93
Ja tényleg...R2-nak biztos az lesz a titkos fegyvere hogy átváltozik kukává, és köpi magából rád a szemetet...vagy megráz a biztosítékával. De az is lehet hogy lenyom majd egy pörgőforgó rúgást XD
5.
5.
Aramisz93
Tudom hogy Yoda erősebb, még így is hogy bőven nyugdíjkorhatár fellett van. De Vader-t akkor is jobban bírom. Amugy ha jól tudom, nem csak ők lesznek a Star Wars univerzumból, nem? Benne lesz az Anonymous tanítvány, meg Grieveous is ha jól tudom.
4.
4.
Dr Kratos
Kicsi a bors ! Yoda leveri a nagy fekete ruhást !
3.
3.
Aramisz93
Na ja...Vader menőbb Yodánál. :)
2.
2.
SWBF2
Darth Vaderre voksolok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...