Runes of Magic - hamarosan indul a bétateszt

  • Írta: fojesz
  • 2008. augusztus 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Augusztus 28-án indul a Frogster Interactive új, ingyenes MMORPG-jének bétatesztje - a játékról most egy új trailert is megtekinthettek.
Augusztus 28-án indul a Frogster Interactive új, ingyenes MMORPG-jének bétatesztje - a játékról most egy új trailert is megtekinthettek.



A Runes of Magic több, mint hatszáz küldetéssel, harminchat különböző karakterosztállyal és PvP-játékmenettel várja az érdeklődőket, mindennek tetejébe pedig teljesen ingyenesen lesz letölthető és játszható. A zárt bétateszt augusztus végén indul, jelentkezni az alábbi linken lehet, az új trailerből pedig kiderül, hogy mire számíthattok.

13.
13.
Gipsy89
Sziasztok! Én mondjuk a 2moons-t nyomom de játszottam a Wow-al is nekem az nem tetszett de a RoM a trailere alapján vetekedni fog a Wow-al én tuti kipróbálom remélem a küldetések összefüggőek lesznek nem úgy mint a 2moons-ban mert minden össze vissza van sendenki lesz*rja aküldetéseket csak pt-zik és gyilkol ennyiből áll a 2moons: pt mob kill pvp pk és csumi... a wow-ban jók a küldetések csak kicsit meseszerű.... jó lenne már egy kis vért meg jobban kidolgozott akrikat látni... RoM-> play...
12.
12.
josydoom999
Nos szerintem aki ismeri a szerepjátékot és a M.A.G.U.S- t, vagy hasonlóan nagyobb játékot perszez ez a legnagyobb, szerintem ha valami ilyen típusú világot csinnának kevesebb meseszerű elemmel verné a Wow-ot Én is WoW-os vok, de valami nagyobb jöhetne már és nem kiegészitőre gondolok
11.
11.
Carbon
Én meg azt mondanám, hogy ezzel a játékkal kapunk egy ingyen WoWot. Nézzétek csak meg a fícsöröket. Warlockon meg Sámánon kívül van ott minden, csak más név alatt. Scout egy gyengébb hunter, Knightban ott a Pala, Mage, Priest, Warrior, Rogue - ezekben nem is kell keresni a hasonlóságokat. Nem csak hogy a világ is hasonló, de még a karakterek is. Ebben szerintem nincs fantázia. Max annyi külömbséget vettem észre hogy van dual cast, és ott vége is van. Ez verje a wowot? Ugyanmár... Történetet meg egy ilyen játékban nem sokan nézik. Legalább is a sztem fele a wowos gamereknek le se sz*rja... Láttam a várost is ebben a játékban, mondom ez Stormwind. Talent pointot is utoljára wowban láttam... Nem lehetne egy kicsit kreatívnak lenni?
10.
10.
dareal
amiatt, hogy vlmi hasonló, nem lehet balhé. ha pont ua lenne (ergo lopták a modellt), no akkor már rég megkapták volna a kis idézést :)
9.
9.
dareal
grafika szerintem ótvar randa, kb wow-os baltával faragott megoldás :)
8.
8.
meridarider
nézzétek meg a hivatalos oldalt nekem nagyonbejön... graf is egész jó sztem mmohoz képest

azért nem 1 lotro de sztem wowot simán veri.P
7.
7.
Racsika
Blizz rájuk fog mászni, már most látom, feltűnően taurenszerű dögök, feltűnően ugyanúgy néz ki harpy, amit ütnek. Lesz ebből még balhé... A zenéje viszont oltári, ha ilyen feelingje lesz, és még ingyenes is, lehet megér egy próbát...
5.
5.
dareal
azért a fizetős és az ingyenes mmo-k között van némi különbség. nem is kicsi.
5.
5.
dareal
wow speciel nekem sem tetszik, bár az is jobban bejött mint bármelyik ingyenes mmo.
4.
4.
szkerimenhun
#3

#4

Elso hsz-ben található link :) oldalon mindent megtaláltok :)
3.
3.
laca009
na apámnak is aztán a wow-al kell játsazania miközben a neten 20000 free mmorpg van... mint ez is lesz
2.
2.
peterpal7
Ha ingyenes akk bármi jöhet :) . Általában az MMO-ban a havidíj nem tetszik. Képet szeretnék látni.
1.
1.
szkerimenhun
A francba xD épp most kezdtem el írni a hírt :D ... nah mind1 :D akkor már nem küldöm be :P .

Akkor inkabb adok egy linket: www.rom-hungary.extra.hu
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...