Új PS3-csomag LittleBigPlanettel

  • Írta: fojesz
  • 2008. szeptember 1.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sony magabiztos, ha a LittleBigPlanetről van szó: állításuk szerint amint megjelenik a játék, a PlayStation 3 úgy fogy majd a boltokból, mintha cukor lenne.
A Sony magabiztos, ha a LittleBigPlanetről van szó: állításuk szerint amint megjelenik a játék, a PlayStation 3 úgy fogy majd a boltokból, mintha cukor lenne.



Hogy a siker még biztosabb legyen, egy csomagban árusítják majd a gépet és a játékot: a LittleBigPlanet bundle négyszáz euróba fog fájni és egyelőre úgy tűnik, hogy kizárólag az öreg kontinensen élők kapnak belőle. A csomag természetesen magát a játékot, a konzolt és egy DualShock 3 kontrollert fog tartalmazni, megjelenése együtt várható a programmal.
25.
25.
xPLAYSTATION3x
Én nekem az erröl az a véleményem , hogy 80gb a gép meg ott a Dualschock3 a játék nem ér semmit. Én boldog ps3 60gb tulaj vok. de életem legjobb döntése volt , hogy megvettem mert a 40,80 ,160 gb nyomába se ér és már egyik se ps2 játék kompatibilis.
24.
24.
westZsolt
Szar ember Szaról beszél xD
23.
23.
Mat00
Te meg nagyon értelmes vagy. :)
22.
22.
laca009
xD ez egy nagyon jóó játék

bár a gép az kevésbé... vagyis NAGYON SZARRRRRRRRR
19.
19.
westZsolt
9) Mekkora Fácánvagy! Sehol nem EMO-s -.-''' Mitől lenne EMO-s???? És a Doboz sztem jólnézki illik a játékohoz :D
18.
18.
watto
17.
17.
Metal fiú
16.
16.
K.G.
Hát nem tudom. Szerintem nem lesz olyan jó a játék, mint a Sony állítja, de biztos nagy siker lesz, mert hatalmas a hype. (lásd annó Halo 3)

Engem nem tudna lekötni. Az egészben egyedül a valóban zseniális pályaszerkesztő jó. Utána már csak végig kell szaladni a pályán. A pályaszerkesztő bár lehet, hogy innovatív, de szerintem túl lesz bonyolítva.
15.
15.
Mat00
A doboz tökéletesen passzol a játék stílusához, és vszínű ez volt a cél. Mit kell már egy kartonpapír miatt is háborogni embereknek..
14.
14.
rolmanus
11 - A játék nem ingyenes alapból, de ha ezt a csomagot veszed, akkor ingyen van, mivel a sima ps3 is 400 euro.
12.
12.
biolencse
11: Ebben azért kicsit kételkedem, hogy ingyenesen le lehetne tölteni, hiszen azért ez egy elég jó játék lesz. Csak azért nem hiszem, mert az Echochrome is 10 dollárba kerül. Miért lenne ez ingyen? Nem bánnám, ha úgy lenne, de nem nagyon hiszem. Egyébként a képen látható doboz szerintem marha jól néz ki. :)
11.
11.
rolmanus
Menő? Kit érdekel, hogy milyen menő a doboza? A LittleBigPlanet nem ötéves kislányoknak készült, és nem is elbutult, csak a balkattot ismerő FPS nyomorékoknak (nem rosszak az FPS-ek, de aki szerint a CSÉ a világ legjobb játéka, nem neki való az LBP). A LittleBigPlanet sokszor inkább az érettebbeknek szól, vagy a kreatívaknak. Itt saját kis világokat, "planétákat" csinálhatsz, a saját kis emberkéiddel, és megoszthatod másokkal. A LittLeBigPlanet a kreativitás, és a fantázia megtestesült játékverziója.
10.
10.
Gael
latom a kommentelok nem igazan vagjak mi az a Little Big Planet.Amugy egy kis adalek azoknak akik varjak a jatekot.A jatek ingyenesen letoltheto lesz a PSN-rol,a 80 Gb-s ps3-bol meg kimarad a visszafele kompatibilitas.Tehat a bundle azert 400 Eu,mert annyi az alapgep,es az ingyenes jatek ingyen van hozza.
9.
9.
SWBF2
A doboz nem valami megnyerő...
8.
8.
watto
hát tényleg nagyon menő.... xD
7.
7.
zs3mbi
Mindjárt ami valami újfajta azt le kell hurrognod csak azért mer nem egy szokványos tömegjáték?



Szerintem menő a doboza.
6.
6.
Tomie7
Fúúú ,de küszködés minek? Gondolják majd ,hogy az ovodás kislányoknak fog majd tetszeni ,hogy milyen szép szivárvány és baba meg egy fekete doboz amire rá van írva ,hogy PLAYSTATION 3?! Hú ,de szép! xD Szóval én nem tudom ez minek. :S
5.
5.
csery8
Tökjól néz ki a doboza! :D
4.
4.
zuzo1
2:xD! ez miez ez a Játék??
3.
3.
elite_hun
2.
2.
watto
jóég.. ilyen dobozzal azthiszik az emberek hogy valami vagány baba :D
1.
1.
Dcrysis02
És a szép doboz ingyen van! XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...