Metal Gear Solid Existence - a Konami levédette

  • Írta: Ghost
  • 2008. szeptember 21.
  • Érdekesség
Link másolása
Mint tudjuk, a negyedik epizóddal véget értek a nehéz időket megélt Solid Snake kalandjai, ám úgy tűnik, hogy Kojima máris újabb projekten dolgozik.
Mint tudjuk, a negyedik epizóddal véget értek a nehéz időket megélt Solid Snake kalandjai, ám úgy tűnik, hogy Kojima máris újabb projekten dolgozik.

A Konami, a játék kiadója levédette a Metal Gear Solid Existance nevet Japánban, amiről arra lehet következtetni, hogy ez lesz a soron következő Metal Gear Solid epizód neve. Ugyanilyen módon védték le a negyedik rész címét is, ezért bizakodóan tekintünk arra, hogy már meg is van az ötödik rész címe. Vajon ki lesz az új főszereplő és milyen történetet készít Kojima? Kíváncsian várjuk, hogy milyen is lesz az új epizód.
28.
28.
G Logan
Szerintem ebben is benne lessz snake mert a solid szo szerepel,de szerintem is csak valami subsistance szerüség lessz,pl: A MGS 3 subsistance bonus dvdjének Exsistence volt a neve.
27.
27.
joykiller
Szerintem a 4rész bövitett kiadásának a cime lesz.
26.
26.
Aramisz93
Igen már be is jelentették. Be kéne ujitanod a vasad Márió. :D Sokkal jobb lesz a fizikája, egyenes valósághű lesz, sőt adnak hozzá egy minimax magazin előfizetést is, az olyan retardáltak számára mint te vagy.



25.
25.
kankadi
24: igen, én is igy vagyok ezzel!

25: igaz... ezért ne is jöjjön másra csak ps3ra!!!!
24.
24.
daneelolivaw
21: azért majd megnézem,hogy 50 gigát hogy sűrítenek bele 8ba :D
23.
23.
daneelolivaw
annyira jó volt az mgs 4,úgy imádom,pedig az ilyen japán-stílusú cuccok nem nagyon sozktak bejönni,de ez vmi hihetetlen mestermű lett!
22.
22.
kankadi
21.
21.
Aramisz93
#20: rsvegasról először uszylaci lett, utána bobby.



amugy igazi ölebe van tényleg. XD
20.
20.
Tokodboy
Elképzelhetőnek tartom, hogy ez élesz az X360-as MGS4 alcíme, amiben lesznek mondjuk vr küldetések vagy ilyesmik:D
19.
19.
dareal
19 a név talált ;)

az a vicces, hogy mikor rsvegas-ról ment bobby-ra, hogy tagadta azt is (aranyos a bobby kutyád rsvegas/mgsboy/bobby és majd még ki tudja, hogy ki)
18.
18.
kankadi
17.
17.
Aramisz93
bobby egy TTC. Igaz bobby? Uszkay? Márió? Tiszta TTC név. XD Származásod? Kissé barna? XD
16.
16.
watto
15: hallod te buzi ha ps3-ra jön a warez akkor hova fogsz pártolni? szarképű
15.
15.
Dcrysis02
És Xbox360-ra aki letölti a járékait az nem csöves Márió??Na eridj már innen öcsém mielött még több hülyeséget irsz le.
14.
14.
kankadi
13: AKÁR! azért figyelj: AKÁR! pc-n még a final fantasy-t sem veszi meg senki.... pc-re... ha le lehet tölteni ingyen akkoris mindenki letölti és minek vegye meg az a csöves, ha ingyen is le lehet tölteni? látod, én ezt nem szeretem, ezeket a csöveseket, akik letöltik pcrea játékokat... ezért legyen inkább ps3 exkluziv!
13.
13.
Dcrysis02
Egyre többen lesznek aktivak multiplatform téren hál'Istennek.A Capcom elkezdte és egyre több kiadó hajlik e döntés felé.De jó lenne ha a következő rész a Patriots felépülését mesélné el.Big Boss embereket toboroz,esetleges ellenfelek likvidálása a szövetség létrejötte elött stb...
12.
12.
Trishtan
11.
11.
kankadi
9: ugyse lesz az remélem... mindenki letöltené... inkább legyen ismét ps3 exkluziv!
10.
10.
Chocho
#9: Csak az első és második rész készült el PC-re. Szerintem nagyobb az esélye egy újabb PSP vagy multiorientált konzolváltozatnak.
9.
9.
Aramisz93
#8: Na igen, lehet hogy egy pc-s átirat lesz, ugy mint anno a 2. ( vagy 3.?) résznél volt.
8.
8.
Trishtan
Khm, valószínűleg ez a MGS 4 "újrakiadása" lesz.

MGS 2 Substance, MGS 3 Subsistence.

Valaki?
7.
7.
TedThomas
Úgy emlékszem Kojima azt mondta hogy ez a rész Snake életének befejező része nem Snake utolsó szereplése. Ettől még lehet egy rész ami korábban játszódik és újra Snake a főszereplő. hiszen: "azt mondta hogy még rengeteg a kitöltettlen űr az mgs-ben. ":D
6.
6.
G Logan
Lehet hogy megint a multban fog játszodni mint a három nem is olyan régen volt egy hir amibe kojima azt mondta hogy még regeteg a kitötettlen ür az mgs-ben.
5.
5.
Vincenzo
Nekem Snake picit hiányozni fog, de ahogy Kojimát ismerem biztos nélküle is nagyot tud alkotni és hamar feledni fogom hiányát.
4.
4.
Zolaegerszeg
ha "csak" fele olyan jó lenne mint a 4. akkor is must have játék
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...