Fallout 3 - csajok, fegyverek és kerti törpék

  • Írta: Rother
  • 2008. október 28.
  • Hír
Link másolása
Újabb felvételek érkeztek a Fallout napokban boltokba kerülő harmadik részéről, melyek a folytatás egy-egy fontosabb pillanatára koncentrálnak.
Újabb felvételek érkeztek a Fallout napokban boltokba kerülő harmadik részéről, melyek a folytatás egy-egy fontosabb pillanatára koncentrálnak.



Az első videóban bemutatják az egyik hölgy szolgáltatásait, láthatunk különféle harcjeleneteket és nagy figyelmet fordítottak a guruló fej és a kerti törpe szétlövésére is.



Ebben a videóban bemutatják ahogy hősünk megkapja küldetéseit, ahogy a gránát szeleteli a hangyákat, és érdekességképpen az is megfigyelhető, hogy a csúnyaságok nem közvetlenül támadnak meg, hanem messzebről, tűzzel teszik el láb alól az ellenfelet.

 

Végezetül láthatjuk a mesterlövészpuskát, melynek használata során elég egy jó találat a fejbe és vége az ellenfélnek. A videóban az is látszik, amint hősünk elkeseredett survivor harcot vív, baseballütővel neki ront mindenkinek, s bár az elején jól birja, a végén lekapcsolják őt is.

23.
23.
NereusLaceee
Lehet vitatkozni. Aki nem ismeri a sztorit, meg az elődöket, annak nagyon fura lesz, talán érthetetlen, meg gagyi (Lásd, valaki Pipboyt- gagyi Bioshockos figurának titulálta). Aki meg ismeri, az vagy "na végre de zsíír" feliratot ragaszt az arcára tőle. Vagy szomorúan fog áskálódni a fiók mélyén a régi Fallout2 CD után, és keserű könnyek között, inkább azt viszi végig immáron 10-20- vagy 30. alkalommal.

Lássátok kivel van dolgotok, először Én is letöltöm, és ha bejön a dezsír akkor megyek megvenni.

Addig is amíg nem láttam: "Prepare for the Future!" kedves barátaim
22.
22.
MangaBoy
Én játszottam vele ugy 2 órát utánna sürgösen törlés mert igen láma játék lett inkább marad a Dead Space abban több a poén .
21.
21.
rol88
mekkora sz×rok vagytok. ezt a játékot nem lehet lehuzni.játszatok vele aztán dumáljatok hogy szar vagy jó.
20.
20.
maxxtro
19.
19.
kei
Ezek az emberek. Néhányan innen tuti igazolt felmentést kapnak szintfelmérőknél, hogy ne rontsák drasztikusan az átlagot.



Persze, akinél a szerepjáték még mindig a diablo 2, annak megértem, hogy nem elég pörgős, de a súlyosan értelmi fogyatékosok kedvéért mindenképpen megemlíteném, hogy azért szerepjáték a neve, mert el kell játszanod egy szerepet (mekkora csavar). Igen, leállítod a csatát és amennyiben egy hatalmas négerrel nyomod úgy átküldesz egy sledgehammert az ellenség fején, ha magas a perception, akkor sniperkedsz, ha meg okos vagy, de csirke, akkor elfutsz, de jó messzire.



Természetesen, akinek gondot jelent az olvasás, vagy pl. a mikrohullámú sütő használata, az tényleg kevés örömöt fog lelni abban, hogy már mindenkinek fejlövést adott a szobában és még mindig nem jelent meg a LEVEL COMPLETED felirat.
18.
18.
bitbandita
14: talán a Bioshock figurái hasonlítanak erre, nem ez a Bioshockra. PipBoy "kicsit" régebbi, mint a Bioshock.....
17.
17.
watto
13: miket láttál videokban amit a játékban nem ? jó én nem láttam eddig hogy a nigger felkapja a sebesült társát, de sztem az amiatt van mert nem igen sniperezek.

pls sorolj példákat



szerintem elég jó kis game lett, sok új elemmel, én most tértem át a következő mapra.. új küldik meg minden
16.
16.
westZsolt
azok a kerti tőrpé nagyon gagyin robbannak fel semmirepeszek semmi+ gránár robbanás útán legalább 1 kis krátert űthetne
15.
15.
Giga0509
14.
14.
wolf15
Hát...nem nagyon ismerem az előzményeit a játéknak,de ezeketől a videóktól teljesen elment a kedvem.Vmi rém gagyi sztem.Nem jön be...lehet,h valakinek ez lesz élete játéka,de nekem nem valószínű.És nem akarom megbántani azokat,akiknek tetszik...más az ízlésünk,ennyi.

A 2ik videóban meg a kis figurák a fegyverálasztásnál emlékeztetnek a Bioshock kis-plazmid mutogatós videóiban szereplő emberekre :)
13.
13.
Dcrysis02
12:Akkor én másik Far Cry 2-őt vettem meg...hoppáá...
11.
11.
rol88
amugy lehet nézni TPS-be is ha vkinek az tetszik.Egyébként az IGN most adott rá 9.6 -ot.én már tolom 3 napja szinte egyfolytában és nem lehet megunni.tehát jó.:D
11.
11.
watto
8: ami videokban van, az a játékban is van :D
10.
10.
Deru
Azzal ugye tisztába vagytok, hogy ennek csak a kameranézete FPS

Aki meg pörgésre vágyik szten még csak rpg szerű játékkal se játszón.

A másik meg az hogy az első két rész körökre osztott volt, szerinted az menyire lehetett pörgős?:D De valószeg ezt mindenki tudja akit kicsit is érdekel a fallout.

9.
9.
NereusLaceee
és csak gurul és gurul a fej :D Ez tetszett. A bézbólütős rész viszont nem igazán nyerte el a tetszésem. a nyitott játékmenet nem jön be annyira. Bár a VATS jó munkát végez.

Mégis. A belső nézetesség, nem való ehhez... remélem valami FAR kamerás TPS nézetet is lehet majd hozzá találni.
8.
8.
Dcrysis02
6:Másik kérdés:Hogy lett a Far Cry ennyire tré mikor a videók olyan fa**ák voltak róla?Esküszöm,nekem is tetszenek a videók a FC2-ből.Szépek,hangulatosak.
7.
7.
LiMiT
Úgy tudok rühelleni ha lehordanak egy játékot pl csak azért mert nem annyira pörgös mint mondjuk a CoD4...-.-
6.
6.
Zolaegerszeg
erre 10 pontot?! lehet hogy jó a játék de ezek a videók nagyon szar játék képét mutatják nekem
5.
5.
gerappa
Ahhoz képest jól rá lett hőzva a szaros szatyor CB részéről.
4.
4.
Dcrysis02
3:Az mondjuk igaz, a Far Cry 2 tényleg túl lett pontozva.De én olvasgatom és vannak benne érdekes dolgok.A GT és az EG nekem a két tesztforrás.A többi nem igazán jó.A GameSpot az mostanában pocsék munkát végez,rosszak a tesztjeik.
3.
3.
SNIPERelits
Nem a magazinokra meg a különféle kritiai dolgokra kell támaszkodni hanem,h kipróbálod ésha neked tetszik akkor te skálázod.
2.
2.
Dcrysis02
Ez EuroGamer 10/10-et adott neki...ugyhogy nem hiszem hogy annyira sz*r lenne.A Far Cry azt hiszem csak 8-at kapott tőlük.De ha sz*r lenne mégis akkor mégsem ANNYIRA sz*r mint a Far Cry 2 XD
1.
1.
CB
ez ennyire szar játék??? :S semmi pörgés nincs benne...tele pumpálnak ólommal, ... ez szar..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...